Seiska: Aamulypsystä tuttu Juha Perälä juontajaksi uuteen viihdeohjelmaan

Pitkän uran Radio Suomipopilla tehnyt juontaja nähdään seuraavaksi televisiossa.

Juha Perälä, 28, nähdään juontajana elokuussa FOX-kanavalla alkavassa uudessa Melkein MENSA -viideohjelmassa. Ohjelman vakiokapteenina nähdään muun muassa Onnela- ja Ex-onnelliset sarjoista tuttu näyttelijä Eero Ritala.

Ohjelmassa on luvassa kiperiä tilanteita ja paljon naurua, kun kahden hengen joukkueet kilpailevat keskenään. Melkein MENSAn vieraana on joka viikko kolme uutta vierasta, joista kaksi kilpailee joukkueena Ritalaa ja kolmatta vierasta vastaan.

Vieraat pyrkivät vastaamaan hankaliin kysymyksiin kahden eri teeman ympärillä. Vastaamaan pääsee vasta kun on suorittanut eriskummallisia tehtäviä ja tyhmyydestä rankaistaan.

– Tämä ohjelma on melkoinen tietovisan, toimintakomedian ja talk show’n risteytys. Tarjolla on sadetta ja sähköiskuja, noloja tilanteita ja vaaran tuntua. Yleensä saan itse näpeille, mutta onneksi olen kerrankin karttakepin toisessa päässä, opettajana, Perälä paljastaa.

Nopeatempoinen tv-kilvoittelu perustuu tiedotteen mukaan suosittuun norjalaiseen Huskestue-formaattiin, joka on pyörinyt siellä jo vuosia.

Melkein MENSA starttaa FOX-kanavalla 18. elokuuta kello 20.

Lähde: Seiska