Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpaileva muusikko Paul Uotila avautuu Katri Utulan Realityrakkautta-podcastissa ohjelmassa tapahtuneesta kiusaamisesta, joka kohdistui varsinkin häneen.

Kiusaaminen on tuttua Paulille jo yläasteelta. Hän kuvailee olleensa todella ujo jo nuorena ja hänen on ollut vaikea muodostaa ystävyyssuhteita. Paul myöntää, että vaikeina vuosina päässä pyöri myös itsetuhoisia ajatuksia.

– Olin yläasteella tosi yksinäinen ja mulla oli yksi kaveri. Haavoittuvassa iässä pienet asiat voi satuttaa, Paul kertoo podcastissa.

– Ajattelin silloin, että jos ainoalle kaverilleni kävisi jotain, niin mitä järkeä mun olisi edes elää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Myös kuvauksissa Paul koki itsensä todella yksinäiseksi, kun hänet jätettiin usein asioista syrjään. Paulin kokema kiusaaminen tapahtui hänen mielestään kuitenkin pelin puitteissa.

– Tutustuin ihmisiin ennen peliä ja sen jälkeen, siinä mielessä kyse ei ole suoraan oikeasta kiusaamisesta. Mutta kyllä oli niitä samoja tunteita kuin yläasteella, Paul myöntää.

Kokemuksella oli kuitenkin vaikutusta myös siihen, että Paul hakeutui terapiaan kuvausten takia.

– On kuule psykologien ja terapeuttien kanssa puitu mitä siellä on tapahtunut ja ei ole tapahtunut. Se on ollut kyllä raskas prosessi.

Paul on yksi Selviytyjien semifinalisteista yhdessä Heikki Sorsan, Shirly Karvisen ja Eveliina Tistelgrenin kanssa.

Lähde: Realityrakkautta-podcast

Lue myös:

Muusikko Paul Elias teki yllättävän ilmoituksen suhdestatuksestaan: ”Haluan tulla ulos tämän kanssa”

Selviytyjistä pudonnut Sanna Pikkarainen avasi tuntojaan – tältä hän näytti koettelemuksen jälkeen – ”Reissussa rähjääntynyt leidi”