Selviytyjät-sarjassa mukana olevan Paul Elias kertoo eronneensa.

Hän päätti kertoa asiasta, koska viime sunnuntaina Selviytyjät-sarjassa nähtiin jakso, jossa hän sai koskettavan kirjeen tyttöystävältään. Sarja kuvattiin viime kesänä Karibialla.

– Hei kaikki! Selviytyjät jakso 13 kirjeen takia tulleiden kysymysten johdosta koen, että haluan tulla ulos tämän kanssa. Me ollaan syyskuussa erottu tyttöystäväni kanssa. Kaikki on ok, Paul Elias kertoo Instagramin Stories-osiossa.

Paul Elias ei ole aiemmin puhunut julkisuudessa parisuhteestaan. Metropolin tietojen mukaan Paulin entinen tyttöystävä on yksityishenkilö.

Paul kertoi Metropolille elokuussa lähteneensä ohjelmaan mukaan innolla, sillä hän kokee ”kaikenlaisen eräilyn” olevan hänen vahvuuksiaan.

– Monet ystävänikin sanoivat minulle ennen lähtöä, että sovin ohjelmaan täydellisesti. Ajattelin, että saisin olla ohjelmassa minulle ominaisessa ympäristössä, sillä tykkään reissailla, kiipeillä, urheilla, mökkeillä ja rakentaa käsilläni, Uotila kertoi Metropolille.

Pian Uotilalle kuitenkin paljastui, että Selviytyjät on paljon muutakin kuin fyysistä peliä. 

– Viidakossa selvisi, etten voinutkaan olla täysin oma itseni, koska peli oli aika raakaa, muusikko toteaa. 

Uotila koki Selviytyjien psykologisen puolen erittäin haastavaksi. 

– Siihen oli vaikea valmistautua. Juonittelu ja henkinen pelaaminen eivät tuntuneet minulle luontaisilta jutuilta.

Lue myös:

Yksi asia oli Aarni Mikkolalle poikkeuksellisen raskasta Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – ”Intiimiys tulee kaikille yllätyksenä”

Tässä on syy, miksi juontaja Juuso Mäkilähde ei itse osallistuisi Selviytyjiin – ”Se olisi minulle vaikeaa”