Tosi-tv-kasvo ja somevaikuttaja Sergey Hilman tuli suurelle kansalle tutuksi Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelmasta. Nyt hän tekee paluun televisioon, kun hän taistelee Jukka Hildénin juontaman Good Luck Guys -seikkailusarjan voitosta.

Thaimaassa kuvatun seikkailusarjan olosuhteet tulivat täytenä yllätyksenä Sergeylle.

– Se oli hyvin ainutlaatuinen kokemus. En ollut tehnyt aiemmin mitään vastaavaa, kuten yöpynyt metsässä saatikka viidakossa. Olen kaupunkieläin. Tämä oli minulle täysin uutta ja voin sanoa, että se tulee näkymään sarjan jaksoissa, Sergey toteaa Metropolille.

– Minut yllätti kuvauksissa se, että jokaisen asian eteen piti tehdä töitä. Olen tottunut siihen, että voin soittaa hotellin huonepalveluun tai tilata ruuat ruokapalvelun kautta. Siellä ei ollut kumpaakaan, ei edes sähköä, Sergey jatkaa.

Hän myöntää, ettei valmistautunut sarjan kuvauksiin laisinkaan.

– Kesällä tuli juhlittua paljon ja nauttia elämästä, kunnes koitti Thaimaahan lähtö, Sergey hekottaa.

Hänen parinaan ohjelmassa nähdään Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta tuttu somevaikuttaja ja bloggaaja Linda Manuella. Sergey myöntää, että kaipasi kuvausten aikana omaa aikaa ja rauhaa.

– Olen perheemme ainoa lapsi ja aina asunut yksin, niin minulla oli todella uutta, että minulla on pari, jonka kanssa kilpailen ja samalla olen osa isoa tiimiä. Kaipasin rauhoittumisaikaa, jota meillä ei ollut, koska kilpailimme ympäri vuorokauden.

Nyt takana on kaksi hyvin erilaista tosi-tv-ohjelmaa. Miten on, lähtisitkö uudemman kerran tosi-tv-ohjelmaan, jossa etsitään rakkautta?

– Rakkauden seikkailu oli ensimmäinen tosi-tv-sarja, johon osallistuin. Tällä hetkellä deittirealityt ovat paussilla, sillä elämässäni tapahtuu paljon kiinnostavia juttuja eri osa-alueilla. Lisää infoa elämäntilanteestani ja deittailusta joka torstai uusimmassa Cheers to ugly me -podcastissa, jota luotsaan yhdessä Sini Sabotagen kanssa, Sergey kertoo.

Lue myös:

Sini Sabotage paljastaa tv:ssä seksifantasiansa – ”Kiihotun pelkästä ajatuksesta”

Sini Sabotagen suhde muusikkorakkaaseen päättyi – etsii nyt seuraa julkkisten tähdittämässä deittiohjelmassa