Radiojuontaja Shirly Karvinen järkytti katsojia käytöksellään viimeisimmässä Selviytyjät Suomi -jaksossa, kun hän hyökkäsi verbaalisesti Sanna Pikkaraista vastaan.

Jaksossa nähty välikohtaus laittoi myös Shirlyn pohtimaan omaa käytöstään ja hän julkaisikin Instagram-tilillään julkisen anteeksipyynnön.

– Uusimmassa Selviytyjät-jaksossa näytän sellaisen puolen itsestäni, mistä en pidä ollenkaan. Asianomaisten kanssa oon selvittänyt asiat jo aiemmin, mutta koska mun huono käytös on tapahtunut hyvin julkisesti (suositussa tv-ohjelmassa), on mun mielestä kohtuullista sitä myös julkisesti kommentoida nyt kun jakso on ulkona, Shirly avautuu.

– Tällä kertaa syyllinen löytyy peilistä. En osannut pitää päätä kylmänä pelin tuoksinassa ja ennen kaikkea syytin muita pelaajia ihan samoista asioista mitä itse saarella tein. Tälle ei ole mitään selityksiä, olen pahoillani erityisesti Paulille ja Sannalle mutta myös katsojille, joita mun käytös ymmärrettävästi ärsytti. Anteeksi.

Kisan edetessä ja paineen kasvaessa Shirlyllä oli kova tahtotila näyttää mihin hän pystyy ja edetä samalla kisassa mahdollisimman pitkälle.

– Tämä tavoite vaati peliliikkeitä, jotka tosielämässä tuntuisi petoksilta. Itselleen ne oli helppoa perustella osana peliä, koska omat motiivit tietää sataprosenttisesti.

– Mä aidosti pidin jokaisesta ihmisestä, joiden luottamuksen jouduin pelin sisällä pettämään. Samaan aikaan tulin kuitenkin sokeksi sille, että muut toimivat ihan samalla logiikalla! Minua vastaan suunnitellut liikkeet tuntui yhtäkkiä henkilökohtaisilta hyökkäyksiltä, mikä oli todella tyhmää ja reagoin siihen väärin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Kisaajat pitävät selvästi Paul Eliasta pahimpana kilpakumppanina, jota vastaan he liittoutuivat muun muassa yksilötehtävässä. Shirly myöntää, että yhteispeli meni kilpailun edetessä epäreilulla tavalla todella yli.

– Mun olisi pitänyt pelin ulkopuolella pitänyt pystyä asettumaan Paulin asemaan ja kritisoinnin sijaan fiilistellä hyvää pelaamista, vaikkei samaan liittoon kuuluttu. Tästä kannan täyden vastuun ja hän olisi ansainnut parempaa kohtelua.

Shirly kuitenkin korostaa, että hän on tapahtuneesta huolimatta väleissä kaikkien kilpailijoiden kanssa.

– Kaikkien kilpailijoiden kanssa ollaan väleissä ja olen omaa käytöstäni pahoitellut ja myös anteeksi heiltä saanut. Ollaan erityisesti Sannan kanssa nykyään läheisiä, mikä teki tästä jaksosta erityisen hankalaa katsottavaa. Tässä on minulla hyvä paikka itsereflektiolle ja aion todellakin oppia kokemuksesta.

– Peli on todella kovaa ja se näyttäytyi uusimmassa jaskossa rumalla tavalla. En ole omasta toiminnastani ylpeä, mutta matka jatkuu vielä ja toivottavasti pääsen näyttämään itsestäni myös muita puolia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Shirly Karvinen avautuu Selviytyjät kokemuksestaan – ikävöi takaisin viidakkoon – ”En olisi ihan heti uskonut”

Seiska: Sanni ja Shirly Karvinen ottivat uuden askeleen suhteessaan!