Somevaikuttaja Sofia Belórfin, 31, uudessa Sofian salaisuudet -tv-sarjassa kaunotar esittelee liikemiesystävänsä Stefan Thermanin ostamaa Dubain luksusasuntoa.

Maanantaina julkaistussa jaksossa Sofia esittelee hulppeaa asuntoa, joka sijaitsee Address Sky View Hotel -nimisen pilvenpiirtäjän 43. kerroksessa.

Sofia kertoo ohjelmassa, että hänellä oli asunnosta korkeat odotukset, mutta paljastaa yllättyneensä sen tasokkuudesta. Myös vaalea sisustus ja marmori tekivät häneen vaikutuksen.

Suurista ikkunoista ja terassilta avautuvat huikeat näkymät Dubain keskustaan.

– Olen aina tykännyt suurkaupungeista, niin tämä on aivan ihana, varsinkin illalla, Sofia esittelee ohjelmassa näkymää, jota hallitsevat pilvenpiirtäjät ja maailman korkein rakennus Burj Khalifa sekä sen juurella sijaitseva kuuluisa Dubai Mall -ostoskeskus.

Asunto koostuu kahdesta makuuhuoneesta, yhdistetystä keittiö-olohuoneesta ja terassista sekä kylpyhuoneista. Siisteydestä pitää huolen siivooja, joka käy kaksi kertaa viikossa ja vaihtaa samalla lakanat ja pyyhkeet.

Asukkaiden käytössä on myös huonepalvelu sekä kuntosali ja uima-allas terasseineen. Sofialle asunto on unelmien täyttymys, jonne hän voisi hyvin muuttaa myös pysyvästi.

– Kaikki täällä on täydellistä. Ei haittaisi muuttaa tänne täysin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sofian salaisuudet -ohjelma discovery+-palvelussa.

Lue myös:

Sofia Belórf syyttää Martina Aitolehteä parisuhteensa ongelmista – ”Olemme toistemme vihollisia”

Tästä syystä Sofia Belórfia ei nähdä Selviytyjissä – avautuu rehellisenä: ”Hyvässä vaiheessa päätin jättää väliin”