Muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on yksi tuoreen Selviytyjät Suomi -kauden kilpailijoista.

Penttilä osallistui vuonna 2012 Viidakon tähtöset -ohjelmaan, joten trooppiset viidakko-olosuhteet ovat hänelle tuttuja. Nyt Penttilä paljastaa, mitkä asiat poikkesivat toisistaan kyseisissä tv-formaateissa.

Penttilä kiinnitti Selviytyjät Suomi -kuvauksissa huomiota siihen, ettei kuvausalueella ollut paljoa eläimiä tai ötököitä.

– En nähnyt reissun aikana mitään vaarallisia eläimiä. Hyttysiä oli sitäkin enemmän. Naamassa ja käsissä oli kymmenittäin hyttysen puremia, Penttilä toteaa Metropolille.

Toisin oli vuosien takaisessa Viidakon tähtöset -ohjelmassa.

– Viidakon tähtösissä näimme joka päivä käärmeitä. Lisäksi siellä oli kobria, skorpioneja, tuhatjalkaisia… ja aina silloin tällöin myös puhveleita tarkastelemassa leiriämme, nainen luettelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Penttilä arvelee ilmiön johtuvan siitä, että kuvauspaikat olivat keskenään hyvin erilaiset.

– Viidakon tähtösten kuvaukset järjestettiin syvällä viidakossa luonnonsuojelualueella. Selviytyjissä olimme puolestaan Karibialla, Jenkkien Selviytyjien kuvauspaikalla.

– Veikkaan, että kyseisessä paikassa ollaan järjestetty kuvauksia sen verran tiuhaan tahtiin, että kaikki eläimet ovat varmasti lähteneet karkuun, Penttilä pohtii.

Lue myös:

Susanna Penttilä äänestettiin ulos Selviytyjistä – paljastaa nyt totuuden reissustaan: ”Jos sitä ei olisi ollut, olisi reissu ollut täydellinen”

Selviytyjissä pudotuksen välttänyt Susanna Penttilä tajuaa tehneensä ison virheen – ”Nyt kärsin siitä”