Näyttelijä ja laulaja Jon-Jon Geitelin taival Nelosen suositussa Selviytyjät-sarjassa päättyi viime sunnuntaina. Hän kuvailee Instagram-tilillään reissua hurjaksi mutta samaan aikaan upeaksi kokemukseksi.

– Olin koitoksen jälkeen aivan loppu ja toki pettynyt, mutta kuitenkin siinä hetkessä myös tosi helpottunut, että pääsi takaisin esimerkiksi oikeaan sänkyyn ja suihkuun, Jon-Jon Geitel kirjoitti Instagram-tililleen.

– Mulle kaikista suurimmaksi haasteeksi saarilla muodostui ruoka ja sen vähyydestä johtunut itsesensuurin puute, joten normaaliin palaaminen tuntui siis myös sen suhteen erityisen hyvältä!

Paidattoman kuvan Instagram-tilillään julkaissut Jon-Jon tiedusteli muilta Selviytyjät-kilpailijoita, ketkä olisivat valmiita lähtemään reissuun uudemman kerran. Muusikko Paul Elias olisi valmis osallistumaan sarjan kuvauksiin uudemman kerran, kun puolestaan tv-kasvo Sanna Pikkarainen kokee paremmaksi vaihtoehdoksi jäädä kotisohvalle.

– Vedit sairaan hyvin! Meillä oli niin upeita hetkiä yhdessä hylättyjen saarella joita en tuu varmaan ikinä unohtaa! Okei kuulosti melkein turhan romanttiselta. Mutta forreals! Partner in crime! Ens kerralla liittoudutaan ihan kunnolla heti alussa eikä ruveta juonii toisiamme pois! muusikko Paul Elias kommentoi.

– En lähe enää ikinä uudestaan, mut voisin kyl mieluusti himasohvalta kattoo, kun sä meet….! tv-kasvo Sanna Pikkarainen kirjoitti.

Lue myös:

Jon-Jon Geitel hyppää uutena kasvona Rantabaari-sarjaan – näyttelijä paljastaa yksityiskohtia kulissien takaa!

Rantabaari-sarjassa aloittava Jon-Jon Geitel joutui pyöräilyonnettomuuteen työmatkalla