Nelosella eilen televisioruutuihin palanneessa Big Brother Suomi -sarjassa nähtiin jo ensimmäisenä iltana suurta draamaa.

Katsojat olivat saaneet äänestää, kuka 14 asukkaasta joutuu nukkumaan ensimmäisen yön lattialla. Kun selvisi, että valinta kohdistui Tarinaan, 23, hän murtui äänekkääseen itkuun.

Kanssakilpailijat yrittivät lohduttaa Tarinaa, mutta itku ei loppunut.

– Mun henkilökohtaisessa helvetissä on aivan oma taso sille, että mulla ei ole sänkyä, Tarina sanoi ja poistui lopulta yhteistiloista yksikseen päiväkirjahuonekäytävälle.

Käytävälla Tarina kertoi häntä lohduttamaan tulleelle Miralle, 30, pelkäävänsä tilannetta, koska hänellä on muutenkin vaikeuksia nukkua ja hänen ”elimistönsä menee sekaisin” huonoista yöunista.

– Tää on oikeastaan hyvä, koska mä varmaan löydän sellaista sisäistä voimaa, että mä pääsen tän yli, Tarina lopulta sanoi kyyneliä pyyhkien.

Lopulta Tarina nukkui patjan päällä makuuhuoneen lattialla.

Tarinan ensimmäisenä illan romahduksen voi katsoa alta. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa Ruudusta.

 

Helsingistä kotoisin oleva Tarina kertoi esittelyssään opiskelevansa psykologiaa Tampereella. Hän sanoo olevansa feministi ja panseksuaali, joka haluaa ajaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia. Hän asuu avoliitossa muunsukupuolisen kumppaninsa kanssa.

Alla Tarinan esittelyvideo.

Kuva: Instagram / Big Brother Suomi