Entinen ammattilaisvapaaottelija Teemu Packalén on mukana helmikuussa alkavassa Farmi Suomi – sarjassa. Hän osallistui ohjelmaan luottavaisena, sillä maaseutu ja maatilat ovat hänelle hyvin tuttuja paikkoja.

– Isovanhempani olivat Rymättylässä maanviljelijöitä ja olen koko pienen ikäni viettänyt siellä aikaa muun muassa perunannostohommissa. En kuitenkaan halunnut kertoa muille taustastani vaan esitin, että en tiedä mistään mitään, Teemu kertoo Metropolille.

– Äkkiä kuitenkin tajusin, että ei siitä kokemuksestani ollutkaan mitään hyötyä, koska Farmi oli entisajan maatila. Olen kuitenkin omin silmin nähnyt aidon karskin maanviljelijän mallia, ja uskon, että se olikin vahvuuteni tuolla.

 

Kuva: Nelonen

Teemun kisataktiikkana oli yrittää pysytellä mahdollisimman taka-alalla, että hän ei herättäisi liikaa huomiota.

– Normaalisti olen huumoriukko, ja olen koko ajan äänessä. Tuolla olin erilainen ja annoin muiden sählätä. Kyllä se oli kai ihan hyvä taktiikka, Teemu myhäilee. 

Yksi Teemun suurimmista motiiveista lähteä kisaan mukaan oli se, että hän halusi näyttää isovanhemmilleen, että pärjää maatilalla.

– Olen serkuksistani ainoa poika, joten minuun kohdistui isovanhempien puolelta aika paljon odotuksia. Tämä oli tapani näyttää isovanhemmilleni, että katsokaa, olen teidän poikanne. Halusin, että he voivat katsoa minua ylpeänä. 

– Toki motiivini oli myös se, että haluan voittaa, Teemu naurahtaa. 

TEKSTI KIRSI PÖLLÄNEN

Lue myös:

Esikoistaan odottava Eevi Teittinen otti Teemu-puolison mukaan synnytysjoogaan – ”Ei tipu sitten h-hetkellä silmämunat päästä”

Raskaana oleva Eevi Teittinen rehellisenä haastavista tuntemuksistaan – ”Aikamoista päärallia”