Tosi-tv-kasvo Ella Toivainen nähdään tänä syksynä Nelosella alkavan Selviytyjät Suomi -sarjan viidennellä tuotantokaudella. Hän paljastaa, että kuvauksissa raskainta oli ilmapiiri.

– Kyseessä on kilpailu, joten ihmiset juonittelevat ja laskelmoivat. Se oli raskainta. Koko ajan piti miettiä, että keneen voi luottaa ja keneen taas ei, Ella Toivainen kertoo Metropolille.

Ella valmistautui kuvauksiin käymällä salilla.

– Salilla treenasin kestävyyttä ja voimaa. Yritin myös syödä viimeiset päivät niin paljon kuin vain pystyin.

– Katsoin myös tulenteko-ohjeet ennen reissuun lähtemistä.

Kuvauksiin hän otti mukaan sääntöjen mukaisesti vaatteita, kuten bikineitä, shortseja ja hupparin.

– Olisin kaivannut mukaan hiusharjaa ja hiustuotteita. Niitä ei saanut ottaa mukaan, Ella kertoo.

Ella myöntää, että kuvausten aikana hänellä oli ikävä normaalia arkea ja ystäviä.

– Kuvausten aikana ei ollut mitään yhteyttä ulkomaailmaan, joten oli huoli, miten läheisillä menee ja onko tapahtunut jotain maailmaa mullistavaa. Kyllä nuo ajatukset pyörivät päivittäin mielessä ja usein ne vetivät myös tunteelliseksi, kun mietti liikaa asioita.

Kuvausten aikana Ellalle tuli jalkoihin kivuliaita haavoja.

– Olin ostanut reissua varten paksupohjaiset sandaalit, joita en ollut ehtinyt ajamaan sisään. Kuvauksia varten saimme myös lenkkarit, jotka olivat täysin uudet. Molemmat hiersivät todella pahasti jalkojani. Jalkani olivat sen seurauksena täynnä mätäneviä haavoja ja rakkoja. Se vaikeutti kilpailemista ja muutenkin olemista, sillä haavat eivät ehtineet paranemaan missään vaiheessa, sillä jalat olivat koko ajan märät tai hiekassa.

Lue myös:

Bloggaaja Sara Vanninen kommentoi suoraan Selviytyjät-ohjelman juonittelua – ”Jollain kierolla tavalla nautin siitä”

Rokkari Archie Cruzilta rajua palautetta Selviytyjät-kollegoistaan: ”Suvi on huono kaikessa ja vähän bimbo, Saralla on välillä hiekkaa jossakin”

Kristian Heiskari kärsi pahasta krapulasta Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – avautuu tapahtumista: ”Olihan se sikamainen temppu”