Näyttelijä Kristo Salminen on joutunut korona-altistumisen takia karanteeniin, minkä takia hän ei voinut aiemmin tällä viikolla osallistua elokuun lopussa MTV3-kanavalla alkavan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun pressitilaisuuteen.

– Tämä kuuluu ajan henkeen, että joka toinen päivä ollaan tikku nenässä ja jännitetään asioita. Tästä mennään eteenpäin ja kohti ohjelman harjoituksia, Kristo Salminen kertoo Metropolille.

Kristo odottaa jo Tanssii tähtien kanssa -sarjan kuvausten alkamista tanssinopettajansa Saana Akiolan kanssa.

– Totta kai mua jännittää, mutta odotan kovasti, että päästään treenaamaan. Olemme sen verran jutelleet tanssinopettajani Saana Akiolan kanssa, että eiköhän hän laita minut kuriin ja herran nuhteeseen, jotta saadaan tuloksia aikaiseksi.

– Treenaaminen ei ole pelkkää tanssimista, vaan paljon aikaa menee asioihin, joissa ei tule edes hiki. Kun koreografiat on hallussa, niin vasta siinä vaiheessa ruvetaan vetämään täysillä. Siinä on paljon tekniikkaan liittyviä asioita, joihin menee aikaa, Saana Akiola sanoo.

Kuva: MTV3

Kristo kertoo, ettei hänellä ole aiempaa tanssitaustaa.

– Jos joku laittaisi valssin soimaan, niin varmasti lähtisin sitä jotenkin tanssimaan. Siihen se jää. En ole koskaan harrastanut tanssimista.

– Ikimuistoisin tanssimuisto on varmasti häävalssi oman puolisoni kanssa. Sitä muistelee mielellään.

Kotijoukot ovat olleet innoissaan Kriston lähtemisestä suosittuun tanssikilpailuun.

– Olen muutamalle voinut kertoa osallistumisesta ennen pressipäivää. Heistä kaikki ovat olleet innostuneita ja kannustavia. Se varmasti johtuu ohjelman hyvästä fiiliksestä ja aitoudesta. Tässä ohjelmassa ei pilkata ketään, joten siitä on helppo olla innoissaan.

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”