Salatut elämät -sarjastakin tuttu tanssija Tiia Elg nähdään ensimmäistä kertaa Tanssii tähtien kanssa -valmentajana. Hänen tähtioppilaanaan nähdään räppäri Mikael Gabriel.

Sekä Mikael että Tiia ovat pienten lasten vanhempia. Mikael sai puolisonsa Triana Iglesiaksen kanssa uudenvuoden aattona tyttövauvan. Tiialla on puolestaan kaksi lasta, joista nuorin syntyi viime vuoden lopulla.

Mikael Gabriel uskoo, että hänen puolisonsa ja lapsensa tullaan näkemään suorassa lähetyksessä.

– Me tuodaan meidän molempien vauvat katsomoon, Tiia Elg nauraa.

– Olisihan se kiva, että he tulisivat juhlimaan finaaliin, jos ja kun siellä ollaan, Mikael kertoo Metropolille.

Perhe kannusti Mikaelia osallistumaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

– Meillä kotona kannustetaan kaikissa asioissa. Nyt niitä on yksi enemmän, kun perheessä on lapsi. Mitä enemmän kannustajia, niin sitä parempi, Mikael kertoo.

Mikaelin ikimuistoisimmat tanssimuistot sijoittuivat kesäleireille.

– Etenkin mieleeni ovat jääneet kesäleirien discot, jossa on tullut tanssittua hitaita mimmin kanssa, jolle ei ollut uskaltanut muuten jutella. Illan viimeisenä biisinä taisi soida Joutsenlaulu, jonka tahdissa uskalsi laittaa kädet vähän alemmas tytär vartaloa. Tuohon aikaan se oli vielä ok, Mikael muistelee.

Kuva: MTV3

Mikael ja Tiia eivät tunne toisiaan ennestään. Treenaamisen he aloittavat yhdessä ensi viikolla.

– Yksi iso yllätys on, että mistä lähdemme liikkeelle, Mikael kertoo.

– Haluaisin saada heti ensimmäisenä päivänä koreografioihin rungon valmiiksi ja sen jälkeen sitä tanssia ruvetaan hiomaan ja täydentämään, Tiia kertoo.

Suurelle yleisölle Tiia on tullut tutuksi Salatut elämät -sarjasta. Nyt hän pääsee näyttämään tv-katsojille osaamistaan tanssiparketin puolella.

– Olen tanssinut koko ajan Salkkareiden ohella, mutta julkinen työ saa yleensä enemmän näkyvyyttä.

– Lapsieni isä on tanssiparini, ja olemme hänen kanssaan kilpailleet koko ajan. Jopa lasten saamisten välissä ehdimme kisata.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8. 

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”