Madventures-ohjelmasta tunnetuksi tullut ohjaaja Tunna Milonoff vastaanottaa toimittaja Maria Veitolan kotiinsa Helsingin Oulunkylään torstaina nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Tunna on naimissa sirkusopettaja Jenni Milonoffin kanssa ja heillä on kaksi kouluikäistä lasta. Pari on ollut yhdessä jo 20 vuotta. Tunnan mukaan hän tiesi aikoinaan heti, että heillä on Jennin kanssa yhteinen tulevaisuus.

– Siinä kesti muutama sekunti ja ajattelin, että tossa voisi olla lasteni äiti. Se oli todella hämmentävää. Sen takia tässä varmaan edelleen ollaan, Tunna kertoo ensitapaamisesta.

– Me mentiin kihloihin sinä päivänä kun me lähdettiin kahdeksan kuukauden Madventures reissulle. Se oli vähän sellainen rengastus, Tunna nauraa.

Perhe asuu yleensä kaikki talvet Intian Goalla ja kodin seinältä löytyy kuvaseinä, johon on talletettu hetkiä näiltä matkoilta. Nyt he ovat viettäneet talven Suomessa koronan takia.

– Osa identiteettiä on vahvasti tuolla Intiassa ja reissussa ylipäätään, Tunna myöntää haikeana.

Tunna kertoo myös olevansa kontrollifrikki ja matkalla ruokaostoksille hän paljastaa, että kontrollin takana on usein pelko.

– Pelko siitä, että ikäänkuin maailma ei pysy kasassa ellen kontrolloi sitä. Tai minä en pysy kasassa ellen yritä kontrolloida kaikkea koko ajan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Illallista valmistellessa Maria kysyy Jenniltä, miten Tunnan tarve kontrolliin näkyy parin suhteessa tai kotona.

– Tulee sellaisia tilanteita, etten esimerkiksi tee hirveästi päätöksiä. Jos jotain ehdotan tai päätän niin jossain vaiheessa päädytään toiseen ratkaisuun, Jenni kertoo.

– Se ei ole missään nimessä paras piirteeni, mutta sillä saadaan aikaan asioita, Tunna puolustautuu.

Jennin mielestä heillä on kuitenkin selkeä työnjako, joka muistuttaa 50-luvun parisuhdemallia.

– Eli se ei ollut vitsi?! Maria ihmettelee.

– Se on vähän vitsi. Lasten kanssa minulla on ollut enemmän vastuuta, koska olen halunnut ottaa enemmän vastuuta. Ajattelen, että minä olen siinä se joka tietää miten asiat pitää tehdä, Jenni sanoo.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla klo 21.

Lue myös:

Janne Kataja avautuu rehellisesti rakkauselämästään – ”Olen vähän sellainen satuhahmo”

Satu Silvo paljastaa Maria Veitolalle – raivosi toimittajalle kohuotsikosta – ”Vedän sua turpaan ja varmasti sattuu!”