Uudella The Voice of Finland -kaudella nähdään kilpailemassa upea joukko rohkeita laulajia, jotka tavoittelevat paikkaansa tähtivalmentajien tiimeissä.Uudelle kaudelle saapui ennätysmäärä hakemuksia, lähes 1500, joista Ääni ratkaisee -vaiheeseen tiensä on selvittänyt reilut sata kilpailijaa.

Lavalla nähdään muun muassa postinjakaja, aivoterveyden asiantuntija, oopperalaulaja, rekkakuski, personal trainer, siivooja, musiikinopettaja, karaokeisäntä, ammattimuusikko sekä hiusmuotoilija.

Mukana on myös Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu tamperelainen Julia Tervo, 24, joka nähtiin Temppareiden yhdeksännellä kaudella. Julia on koulutukseltaan järjestyksenvalvoja, mutta työskentelee nykyisin baarimikkona. Julian kiinnostus musiikin harrastamiseen alkoi 3. luokalla, kun hän pääsi musiikkiluokalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen – Julia Tervo

Lisäksi mukana ovat muun muassa ala-asteesta asti koulunsa erilaisissa kykykilpailuissa sekä juhlissa esiintynyt Kelly Draffan, 19, Turusta. Kelly on nähty kilpailemassa myös The Voice Kidsin ensimmäisellä kaudella sekä Talent Suomessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen – Kelly Draffan

Helsinkiläinen katu- ja baariesiintyjä Lee Thomas, 40, joka kertoo uhranneensa kaiken musiikin vuoksi ja toivoo kilpailun muuttavan hänen elämänsä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen – Lee Thomas

Rakkauden perässä Pietarista Suomeen muuttanut Ksenia Wirpi, 34, joka on ammatiltaan laulaja ja laulunopettaja.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen – Ksenia Wirpi

Tähtivalmentajan punaiseen tuoliin palaa tauon jälkeen Anna Puu, joka taistelee parhaista laulajista yhdessä Maija Vilkkumaan, Juha Tapion sekä Sipe Santapukin ja Toni Wirtasen kanssa. Ohjelman juontajina toimivat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

The Voice of Finlandin yhdestoista kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen 28. tammikuuta.

Lue myös:

IL: Jare Tiihosen yllätyspaluu julkisuuteen: ”Hän luuli menevänsä syvähaastatteluun”

Todellinen shokki-ilmoitus! Tuure Kilpeläinen julkaisi haikean päivityksen: ”Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa”