Juontaja Vappu Pimiä on luotsannut MTV3-kanavan suosittua Tanssii tähtien kanssa -kilpailua vuodesta 2009. Elokuun lopussa MTV3-kanavalla alkava tuotantokausi on hänelle kymmenes, jonka juontaja hänet nähdään.

– Jokaiselta tuotantokaudelta on jäänyt mieleen positiivisten muistojen lisäksi loukkaantumiset. Muistan, kuinka romuna Laura Malmivaara oli, kun hän joutui jättämään kilpailun muutamaa tuntia ennen finaalin alkamista käsivammansa takia, Vappu Pimiä muistelee Metropolille ja jatkaa:

– Lisäksi mieleen on jäänyt rakkaan lenkkikaverini Kirsi Alm-Siiran pyörtyminen suorassa lähetyksessä. Se oli todella dramaattinen käänne.

Vappu pystyy samaistumaan kilpailijoihin, sillä ennen juontajan saappaisiin hyppäämistä hänet nähtiin tanssiparketilla Jani Rasimuksen kanssa vuonna 2008.

– Kilpailu on kuin aikuisten rippileiri. Monet kilpailijat ovat soittaneet minulle, että kannattaako ohjelmaan lähteä mukaan. Olen sanonut, että jos haluaa aikuisten riparille, niin se on parasta, mitä voi vaan olla. Olen saanut itse sitä kautta paljon ystäviä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8.

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”