Juontaja Vappu Pimiä reissaa jälleen ympäri Suomea kuvaamassa uutta Maajussille morsian -ohjelman tuotantokautta. Eilen Vappu ilmoitti Instagramin tarinoissaan lähtevänsä ajelemaan kohti kuvauspaikkaa, mutta tällä kertaa vierailevansa ohimatkalla myös vanhojen tuttujen Maajussi-Tuomo Siljasen ja hänen puolisonta Marjo Isotaluksen luona. Pariskunta tapasi vuoden 2018 Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa.

– Siellä se on isäntä ja emäntä. Täällä vuosien jälkeen, edelleen naimanaamat rakkauden pyörteissä, Vappu sanoo nauraen Instagramin tarinassaan samalla, kun kuvaa pariskuntaa heidän keittiössään.

Vappu julkaisi sometilillään myös yhteiskuvan Tuomon ja Marjon kanssa.

– Täällä painetaan Maajussille morsian -reissulla ja piipahdin ohi ajaessa ihanan pariskunnan Tuomon ja Marjon luona, jotka löysivät toisensa muutama vuosi sitten mistäpä muualtakaan, kun Maajussille morsian -ohjelmasta, kun Tuomo etsi itselleen kumppania. Ja hyvän kumppanin saikin, kuten taas Marjon kanssa totesimme, Vappu kirjoittaa.

Vappu kirjoittaa, että hyvän kumppanin lisäksi Tuomo sai myös perheen, johon kuuluu Marjon tytär sekä pariskunnan yhteinen pieni poika.

– Tämä on sitä parasta antia, mitä tämä työ antaa ja varsinkin, kun se rakkaus kantaa vielä kameroiden sammumisen jälkeenkin! Toivottavasti tältäkin kaudelta löytyisi ainakin yksi Tuomo ja Marjo! Vappu iloitsee.

Lue myös:

Vappu Pimiältä onnellinen yhteiskuva mysteerimiehensä kanssa – ”Anna mun olla syypää sun hymyyn”

Vappu Pimiä järjesti miehelleen 50-vuotisjuhlat Kaliforniassa – vieraana myös maailmankuulu poptähti – ”Kyllä, hän tuli kuokkimaan!”