Tiina Lymin ohjaama draamakomediasarja, työvoimatoimiston arjesta kertova Sisäilmaa on viime päivinä herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet ylistävät vuolaasti Ylen uutuussarjaa ja kehuvat sen aitoutta.

Nyt myös itse työvoimatoimisto on yhtynyt keskusteluun julkaisemalla kantaaottavan twiitin Uudenmaan TE-toimiston tilillä. Postauksessaan TE-toimisto paljastaa olleensa mukana sarjan käsikirjoitusvaiheessa.

– Näitkö jo draamakomedian TE-toimiston virkamiehistä? Vaikka tapahtumat ovat keksittyjä, olemme olleet taustoittamassa työtämme käsikirjoitusvaiheessa. Yhteistä sarjalle ja todellisuudelle on se, että Annelin (Elina Knihtilä) ja meidän sydämemme sykkivät asiakkaillemme, julkaisussa kirjoitetaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Työvoimatoimiston osallistuminen sarjan tekoon selittääkin paljon sitä, miksi ohjelma tuntuu niin autenttiselta.

– Olikin niin aidon tuntuista, joten ajattelinkin, että pakko olla asiantuntijat taustoittamassa, kommentoi eräs Twitter-käyttäjä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Työvoimatoimistoon sijoittuvaa sarjaa tähdittävät suomalaiset huippunäyttelijät Elina Knihtilä, Hannu-Pekka Björkman, Jarkko Niemi, Milka Ahlroth, Sari Siikander, Satu Tuuli Karhu, Satu Silvo, Juho Milonoff, Pertti Sveholm ja Tommi Korpela.

Ylellä esitettävän sarjan on tuottanut Solar Films.

Sisäilmaa-sarja on katsottavissa Yle Areenassa.

Lue myös:

Li Anderssonin esikoisvauva syntyi: ”Maailman ihanin olento”

Spekuloinnit UMK:n ympärillä käyvät kuumana – edustaako Robin Packalen Suomea vuoden 2021 Euroviisuissa?