Huomenna käynnistyvään Summer Up -festivaaliin Mukkulan rannalle on tänäkin vuonna rakennettu erillinen VIP-alue, jonne on kutsuttu ajankohtaisia vieraita. Julkisuuden henkilöistä ainakin Esko Eerikäinen, Jethro Rostedt, Martina Aitolehti, Anni Uusivirta, Essi Pöysti, Teuvo Loman, Olli Saarela, Henna Kalinainen, Katrie Dahler, Anni Griinari, Suvi Pitkänen, Teppo Säkkinen ja Katri Sorsa ovat tulossa paikalle juhlimaan 10-vuotiasta festivaalia.
Julkkisten lisäksi VIP-alueelle on riittänyt paljon halukkaita, sillä se on loppuunmyyty. VIP-alue sijaitsee laiturilavalla järvimaiseman tunnelmassa, josta molempien lavojen keikat on nähtävissä screenien välityksellä. Muille festivaalivieraille on puolestaan avattu ensimmäistä kertaa Theron Cateringin toteuttama ravintolamaailma, jossa pääsee nauttimaan ensiluokkaisista makuelämyksistä perinteisen festivaaliruuan lisäksi. Tarjolla on ruokia jokaiseen makuun niin Aasiasta, Amerikasta kuin Suomestakin – sushista salaatteihin.
Sekä VIP-vieraita että muita kävijöitä viihdyttämässä ovat urbaanin musiikin kärkinimet. Viikonlopun aikana lavalla nähdään mm. Kapasiteettiyksikkö, Mohombi, Jukka Poika, Cheek, JVG, Elokuu ja GG Caravan.