30-vuotias kalifornialainen fitnessmalli Ana Cheri, oikealta nimeltään Kayla Itsines, on kerännyt suositussa kuvapalvelussa lähes tuplasti enemmän seuraajia kuin Suomessa on asukkaita. Kun katsoo Anan kuvia ja videoita, ei  ole vaikea ymmärtää miksi tällä Playboyssakin poseeranneella ja Instagramin kuningattareksi tituleeratulla mallilla on yli 9 miljoonaa uskollista seuraajaa.

Vuonna 2015 Anan arvioitiin tienanneen noin 2,8 miljoonaa euroa sosiaalisen median ansiosta. Hänen seuraajamääränsä on sen jälkeen yli kaksinkertaistunut, joten voidaan olettaa, että samoin on käynyt nykyisin myös YouTubessa vlogia julkaisevan kaunottaren tuloille.

My Favorite Vlog EVER! 🔥🐻 Link in bio please subscribe!! Tag a friend and Comment your favorite part 😘❤️ #YouTube #Vlog

Video, jonka AnaCherí (@anacheri) julkaisi


Suuren somesuosionsa myötä Ana on päässyt mallintöiden lisäksi tekemään televisioon juontokeikkoja ja hän myy verkkokaupassa nimellään varustettuja tuotteita.

Anan videot ja kuvat saavat hyvin nopeasti julkaisunsa jälkeen miljoonia katselukertoja, eikä ihme! Superseksikkään naisen fanit eivät saa hänestä kyllikseen.
– Hän on täysi nainen! Erittäin keskittynyt, älykäs, timmissä kunnossa, kaunis, ystävällinen ja nöyrä, eräs innokas fani kirjoitti idolistaan.

wining after a long day 🍷💦 #Vegas

Kuva, jonka AnaCherí (@anacheri) julkaisi


Kuvat: Instagram / Ana Cheri