Kehonmuokkaus on pysyvää tai väliaikaista muutosta ihmiskehoon esteettisistä, spirituaalisista tai muista ei-lääketieteellisistä syistä. Joskus kehonmuokkauksessa mennään niin pitkälle, että lopputulos jopa pelottaa muita ihmisiä.
Kolumbialainen tatuointiartisti Eric Yeiner Hincapié Ramírez päätti kaksi vuotta sitten alkaa muokata vartaloaan radikaalisti, koska hän ihannoi pääkalloja ja halusi kasvojensa näyttävän mahdollisimman pääkallomaisilta. Samalla hän otti itselleen uuden nimen, Kalaca Skull.
Kalaca Skullin kehonmuokkaukseen kuuluivat ensimmäisessä vaiheessa nenän ja korvanlehtien poistaminen sekä kielen halkaisu. Lisäksi halkaistu kieli on tatuoitu siniharmaaksi, silmien ympärillä on mustat ”silmäkuopat” ja suun ympärille on tatuoitu hammasrivistö.
Kalaca Skull on saanut muokkauksillaan Kolumbiassa paljon huomiota ja negatiivisia kommentteja.
– Kehonmuokkaus on henkilökohtainen päätös, eikä sitä pitäisi tuomita. Se on sama kuin tuomitsisi naisen rinta- tai peppuimplanteista, Kalaca Skull kertoi kolumbialaiselle Rio Noticias -lehdelle.
Kalaca Skullin radikaalit leikkaukset olivat hänelle ”toteutunut unelma” ja suunnitelmissa on lisää leikkauksia tullakseen ”eläväksi pääkalloksi”.
Kalaca Skull myöntää, että ihmiset ovat vaivautuneita hänen lähellään ja jotkut vastaantulijat jopa kävelevät tien toiselle puolelle nähdessään hänet.
– Olen normaali ihminen, joka vain sattuu näyttämään hyvin erilaiselta kuin useimmat muut. Tämä on ikään kuin erilainen ajattelutapa, pukeutumistyyli tai musiikkimaku. Tunnen oloni hyväksi juuri tällaisena, hän sanoo.
Alla Kalaca Skullin kuvia.


Lähde: LADBible
Kuvat: Instagram / Kalaca Skull