Aijai, miten noloa!

Eräs isä kertoi Redditin englanninkielisessä ”Tänään mokasin huolella” -osiossa äärimmäisen nolosta asiasta, joka tapahtui hänen perheelleen.

Miehen vaimo oli käynyt käsittelyssä, jonka avulla vaginaa ”nuorennetaan”. Operaatio toteutetaan ilman fyysistä leikkausta ja siinä käytetään radioaaltoja sekä laserhoitoja kiinteyttämään vaginan kollageenejä siten, että vagina tiukentuu ja virtsankarkailu vähenee.

Toimenpide onnistui ja vaimo oli lopputuloksesta erittäin iloinen, mutta jatko menikin sitten aivan poskelleen. Vaimolla nimittäin oli vaginastaan ennen ja jälkeen -vertailukuva, jossa toimenpiteen vaikutukset näkyivät selvästi.

Mies piti kuvavertailusta, mutta he eivät tietenkään halunneet, että heidän lapsensa näkisivät kuvaa edes vahingossa, joten mies pyysi vaimoa lähettämään kuvan omaan puhelimeensa, jonka salasanan takana olevassa sovelluksessa se pysyisi turvassa.

Vaimo lähetti kuvan Snapchatin kautta, mutta mies ei saanut sitä. Vaimo avasi puhelimensa uudelleen tarkistaakseen oliko viesti lähtenyt liikkeelle.

– Me molemmat mykistyimme täysin sanattomiksi, kun tajusimme kauhuissamme, että hän oli lähettänyt lähikuvan toosastaan vanhimmalle pojallemme, mies kirjoitti Redditissä.

Vaimo yritti kauhuissaan peruuttaa viestiä, mutta lähetettyä viestiä ei voinut perua ja vahinko oli jo tapahtunut.

Poika lähetti vastaukseksi kolme viestiä: ”Että.” ”Mitähän.” ”Vittua???”

Vanhemmat keksivät selittää pojalle, että kyseessä oli esittelykuva toimenpiteestä, jota äiti harkitsi, jotta poika ei saisi asiasta elinikäistä traumaa.

Vanhemmille tuli asiasta miehen mukaan uusi epämiellyttävä dilemma. Pojalla on puhelimessaan lähikuvavertailu vaginasta, jonka hän uskoo, niin vanhemmat toivovat, olevan jonkun satunnaisen naisen.

– Vältimme kriisin, mutta mieleen jäi kysymyksiä. Mitä jos hän piti näkemästään ja tietämättään vetää käteen katsellen äitinsä vaginaa? Mitä jos hän tallentaa kuvan ja siitä tulee hänelle mahtavaa käteenvetokamaa? Joka tapauksessa hän on tietämättään tuijottanut samaa ruusua, joka synnytti hänet. Vaimoni mielestä mikään tässä ei ollut hauskaa, mutta minä sain siitä kunnon naurut, mies päätti kirjoituksensa.

Lähde: Reddit

Kuvituskuva: Pixabay