Kauneusleikkaukset ovat nykyään melko yleisiä toimenpiteitä. Lääketieteen kehityksen myötä niihin liittyvät riskit ovat yhä pienempiä.
Kaikesta kehityksestä ja turvallisuudesta huolimatta, moni asia voi silti mennä leikkauksessa pieleen, eikä lopputulos ole välttämättä lähelläkään toivottua. Voi myös käydä niin, että leikkausten tielle lähtenyt jää koukkuun itsensä muokkaamiseen, ja useiden toimenpiteiden jälkeen hän alkaa muistuttaa entisaikojen sirkusten friikkejä.
plastic-surgery-1
Valeria Lukyanova on ukrainalainen malli ja artisti, joka näyttää lukuisten kauneusleikkausten myötä nukelta. Valeriaa onkin alettu kutsua tosielämän Barbie-nukeksi. Valerian miespuolinen vastine on Justin Jedlica, joka puolestaan näyttää aivan Ken-nukelta.
plastic-surgery-2
USA:n laivaston veteraani Dennis Avner halusi näyttää tiikeriltä. Hän kävi pakkomielteensä innoittamana useissa leikkauksissa muokkaamassa kasvojaan mahdollisimman tiikerimäiseksi. Mies kuoli 54-vuotiaana oman käden kautta vuonna 2012.
plastic-surgery-3
Amanda LePore on sukupuoltaan vaihtanut malli. Sukupuolen vaihdosleikkauksen jälkeen hän näytti erittäin naiselliselta, mutta leikkaukset eivät jääneet siihen. Plastiikkakirurgia on saanut hänet näyttämään sarjakuvahahmolta.
plastic-surgery-5
Ranskalainen malli Lola Ferrari tunnettiin maailman suurimmista rinnoista. Povipommi kuoli 37-vuotiaana vuonna 2000. Lolan rintoihin tehtiin yhteensä 22 suurennusleikkausta.
plastic-surgery-7
Lävistykset ja tatuoinnit ovat hienoja, mutta jossakin kohtaa pitäisi mennä raja. Toivottavasti tämä henkilö on itseensä tyytyväinen, sillä muut ihmiset saattavat pelästyä hänet nähdessään.
Donatella-Versace
Donatella Versace on on italialainen muotisuunnittelija. Hän on nykyään veljensä perustaman muotitalon pääsuunnittelija ja varajohtaja. Donatella on ollut esillä julkisuudessa myös tekemiensä kauneusleikkausten takia.
plastic-surgery-11
Monet ottavat huuliinsa täytettä, kosa se korostaa huulien muotoa, mutta tässä tapauksessa on menty yli, todella pahasti.
plastic-surgery-12
Korealainen malli Hang Mioku halusi itselleen pehmeämmän ihon, ja päätti teouttaa tämän laittamalla kasvoihinsa ruokaöljyä. Kuten kuvasta näkyy, jotain meni todella pahasti pieleen.
Lähde: Viralated.com
Kuvat: Wikimedia Commons, Insideedition.com, Pinterest.com, Lookdamngood.com, Buzzfeed.com, Failblog.cheezburger.com, Fittips4life.com