Realitytähti Antti Kurhinen aloitti viime kesänä taksilain uudistuksen myötä eroottisen taksipalvelun, jossa hän kuljetti asiakkaita Hollannista hankkimallaan näyttävällä Tesla-sähköautolla.

Kurhinen joutuu nyt luopumaan autostaan, joka on myynnissä Nettiauto-sivustolla. Kurhinen lopettaa taksitoiminnan ja kertoo syyn myynti-ilmoituksessa.

– Monelle tulee kysymykseen, että miksi myyn tätä, niin vastaus on yksinkertainen. Kesällä tuli päähänpisto perustaa taksiyritys kun vapautui tuo taksiliikennelaki. Nyt sitten tuli koettua se, ja ymmärrettyä että ei kännikuskina oleminen ole mitään ihan hirveen kivaa hommaa täällä Pk seudulla ja muutaman kerran jälkeen kun saanut tapella narkkien kaa tuolla Kalliossa ja kuin ihmeellä säästynyt pahemmalta, niin ymmärtänyt ettei tää homma ole mua varten :D!

Kurhisen Tesla Model S on myynnissä 42 900 eurolla. Mies kertoo myyvänsä auton, jotta saa maksettua takaisin sen hankkimista varten ottamansa lainat.

– Ja tosiaan Teslan ku hain niin piti ottaa kulutusluottoja ja lainoja pankista, niin velat pitää maksaa pois, jotenka nyt rakas Tessukka on pakko myydä pois :(.