style-workshop-asunnottomien-yo
Suomen Big Brotherista ja Venäjän Talo-sarjasta tuttu Antti Kurhinen kertoo kotisivuillaan saaneensa Arman Pohjantähden alla -sarjan kodittomia käsittelevästä jaksosta idean, jolla voidaan auttaa helsinkiläisiä kodittomia asunnottomien yönä 17.10.

– Mietin paljon, millä tavalla voisimme tehdä hyvää heidän puolesta ja sitten tuli tietty mieleen, että monet kodittomat ovat jättäneet tukan siistimisen taka-alalle, kun rahaa ei ole ylimäärästä ja parturi maksaa sen parikymppiä jos haluut tukan leikata. Tutkin vähän tarkemmin asiaa ja huomasinkin, että 17.10. on virallinen kodittomien yö ja sitten tulikin idea, että hitsi soikoon, me parturoidaan sinä päivänä ilmaiseksi kaikkia kodittomia :)! Tää on varmasti niin suuri juttu kodittomille ja niin pieni satsaus Style Work Shop salongille. Niin kuin sanonnassa menee, tee hyvää nii hyvä tulee sinun luo ja juuri näin teemme tässäkin tapauksessa :)!
Salonki on auki 17.10. klo 13.00-23.00, jolloin kaikki kodittomat parturoidaan mahdollisuuksien mukaan. Ajanvarausta ei tarvita, vaan kaikki leikataan saapumisjärjestyksessä. Kodittomille on myös tarjolla tuolloin pientä syötävää ja lämmintä juotavaa.
Kurhinen korostaa, että ilmainen parturointi on tarkoitettu vain kodittomille.
– Ja vielä tähän halusin lisätä sen, että olettehan reiluja ja jos teillä on asiat suhteellisen hyvin elämässä, niin älkää pliis viekö kodittomilta tätä mahdollisuutta pois, eli tämä tarkoittaa sitä, että te hyvinvoivat ihmiset, älkää tulko jonottamaan ilmaista leikkuuta, olkaa sydämmellisiä ja antakaa tulla niiden jotka apua todella tarvitsevat kiitos :)!
Tätä tietoa kannattaa jakaa, jotta mahdollisimman moni koditon saa mahdollisuuden parturointiin.
Lue koko kirjoitus Antti Kurhisen kotisivuilta!
Lisätietoa Style Workshopin verkkosivuilla.