Jääkiekon SM-liigajoukkue Espoo Blues julkaisi perjantaina 2.11.2012 uuden Espoo Blues 2012-13 tuotemalliston ja uuden Blues Shop verkkokaupan. Malliston julkaisua varten kuvatussa Blues Lookbookissa malleina toimivat Espoo Bluesin nuoret tähtipelaajat Jani Hakanpää, Juuso Ikonen, Miro Aaltonen, Niklas Tikkinen ja Eetu Pöysti.
Amerikkalainen urheilukulttuuri ja espoolaiset jääkiekkoperinteet kohtaavat kauden 2012-13 Espoo Blues tuotemallistossa. Kauden aikana vielä laajentuvan malliston uutuuksia ovat muun muassa täysin uudistetut pipot ja lippalakit, aikuisemmallekin yleisölle soveltuvat kauluspaidat ja rugbypaidat, sekä vielä talven aikana myyntiin tulevat suomalaisen Makian kanssa yhteistyössä toteutetut kolme MAKIA X BLUES takkimallia.
”Jo kesällä suunnitellessamme Espoo Bluesin visuaalisen ilmeen ja markkinoinnin uudistusta kiinnitimme erityistä huomiota kannattajatuotemalliston uudistamiseen. Laadukkaat fanituotteet ovat avainasemassa kun joukkueen brandiä rakennetaan ja haluamme että jokainen espoolainen löytää mallistosta tuotteita, joilla voi ylpeydellä näyttää kannattavansa paikallista joukkuetta. Uudistus on käynnistynyt hyvin ja jo ennen verkkokaupan julkaisua tuotteiden kokonaismyynti on yli kaksinkertaistunut verrattuna vastaavaan ajankohtaan viime kaudella.” kommentoi Espoo Bluesin markkinointipäällikkö Jason Nikkinen.
Malliston julkaisua varten kuvatussa Blues Lookbookissa malleina toimivat Espoo Bluesin nuoret tähtipelaajat Jani Hakanpää, Juuso Ikonen, Miro Aaltonen, Niklas Tikkinen ja Eetu Pöysti. Kauden 2012-13 Lookbook vie katsojan muun muassa yhteen pelaajien suosikkiravintoloista sekä Espoon Hanasaareen laiturille, jonka vieressä Juuso Ikonen & Niklas Tikkinen saivat Rookie-kasteensa kesällä 2012.
Espoo Blues -tuotemalliston jakelu laajenee SM-liigakauden 2012-13 edetessä. Tällä hetkellä tuotteita on myynnissä Bluesin kotiotteluiden yhteydessä Barona Areenalla sekä Blues Shop verkkokaupassa osoitteessa blues.fi/shop. Valikoima uusia Espoo Blues –tuotteita on myynnissä myös 2.11.2012 – 4.11.2012 järjestettävillä Lätkä&Säbä –messuilla.
Espoo Blues 2012-13 Lookbook: http://www.blues.fi/lookbook/
Blues Shop verkkokauppa: http://www.blues.fi/shop/