Redken 5th Avenue on valinnut maailman ensimmäisen transseksuaalisen mallin ja kiusaamista vastustavan aktivistin, brasilialaisen Lea T:n (oikea nimi: Leandro Medeiros Cerezo) uudeksi brandin muusaksi. Redkenin mukaan Lea T:n ihastuttava ja säväyttävä ulkoinen olemus sekä upeat hiukset ovat täydellinen yhdistelmä ilmaisemaan Redken henkeä. Lea T liittyy kunnioitettavaan kaartiin: Sky Ferreira, Chiara Ferragni, hiusalan ammattilainen ja legenda Guido sekä tähtien hiusväriammattilainen Tracey Cunningham.

http://deski.fi/modules/deski/tiedostot/print_tDejwQ6dY2.jpg
Redkenin kampanjakuva

– Lea T on kauneuden pioneeri. Hän edustaa Redken-visiota universaalista kauneudesta ja hänen itsevarmuutensa ja kauneutensa on yksilöllistä, kertoo Redken 5th avenue Global General Manager Shane Wolf.
– Olemme kaikki ihmisiä, joilla on oma persoonallisuus, kauneus ja elämä. Rakastan tehdä töitä Redkenin kanssa, koska he kunnioittavat kaikenlaista kauneutta ja uskovat ihmisen yksilöllisyyteen, joka on mielestäni tärkeää, kertoo Lea T.
Muotimaailman yksi inspiroivin ja kysytyin malli, Lea T, koki ensiesiintymisensä Givencyn Ricardo Tiscin näytöksessä vuonna 2010. Hän on ollut aikakausilehtien kansissa ja sivuilla kuten Vogue Paris, Vanity Fair, Vogue Brazil, W, Cover, Elle Brasil ja Love, jossa hän oli malliveteraani Kate Mossin rinnalla. Lea T on esillä Redkenin kasvona vuonna 2015 mainonnassa ja SoMe:ssa Chromatics hiusvärille. Kuvaajana Redkenin kampanjassa on toiminut kuuluisa muotikuvaaja, Matt Irwin.
Ennen Redkeniä Lea T on ehtinyt monesti poseerata toplessina ja myös ilman rihman kiertämää paljastaen transseksuaalisuutensa, kuten alimmasta kuvasta näemme.