Vuonna 2012 australialaisen Dana Vulinin elämä muuttui järkyttävän hyökkäyksen seurauksena. Hän heräsi yöllä talostaan kuuluviin ääniin. Taloon tunkeutunut nainen väitti, että Vulinilla oli suhde hänen miehensä kanssa.
Nainen valeli Vulinin talouspriillä sytyttääkseen tämän tuleen. Vulin sai palovammoja yli 60 prosenttiin kehostaan. Hyökkäyksen jälkeen hän on rakentanut sekä fyysistä että psyykkistä terveyttään samalla, kun on taistellut saadakseen hyökkääjänsä vastaamaan teostaan. Se tuotti tulosta, sillä nainen tuomittiin 17 vuoden vankeuteen.
Vulin on julkaissut kokemuksistaan kirjan Worth Fighting For, jossa hän kuvailee yksityiskohtaisesti yön tapahtumat.
Taloon tunkeutunut nainen, Natalie, kysyi Vulinilta:
– Missä hän on?
– Mitä tarkoitat? Vulin kysyi.
– Mieheni. Tiedän, että hän on täällä, nainen väitti.
Naisen kanssa taloon oli murtautunut myös isokokoinen mies. Vulin yritti puhua kaksikolle järkeä ja vakuuttaa, että hädin tuskin tunsi naisen aviomiestä, mutta turhaan.
Talossa ollessaan nainen poltti metamfetamiinia, ja Vulin ymmärsi käytöksen olevan ominaista huumeaddiktille. Myöhemmin Vulinille selvisi, että nainen ja mies olivat tarkkailleet hänen taloaan koko yön polttaen metamfetamiinia.
Lopulta Natalie nappasi keittiöstä talousspriipullon ja heitti nesteen Vulinin päälle. Vulinilla oli käsissään kynttilä, ja spriin seurauksena hän syttyi tuleen. Nainen ja mies pakenivat samantien paikalta.
Vulinin naapurissa sijainneella kuntosalilla ollut mies kuuli hänen huutonsa ja tuli avuksi. Vulin kertoo olevansa kiitollinen miehelle avusta ja rauhoittavista sanoista.
Alla olevat kuvat eivät sovellu herkille!


Lähde: Daily Star
Kuvat: Instagram / Dana Vulin