Turvallisuus on Facebookille tärkeä asia. Etenkin Facebookin perustajan, Mark Zuckerbergin, turvallisuus. New York Post -lehden mukaan Facebook käytti viime vuonna 5 miljoonaa dollaria, että Zuckerbergillä on turvallista ympäri vuorokauden.
Suojelun tarve ei ole ylimitoitettua, koska esimerkiksi ISIS on uhannut Zuckerbergin ja Twitterin toimitusjohtajan, Jack Dorseyn, turvallisuutta.
Facebookin johtajan suojeluun käytetty summa on kuitenkin omassa luokassaan. Esimerkiksi Apple käyttää vuodessa 200 000 dollaria toimitusjohtaja Tim Cookin suojeluun. Twitter käyttää Dorseyn turvallisuuteen ainoastaan 68 500 dollaria.

– Yhtiömme suuren näkyvyyden johdosta olemme hyväksyneet turvallisuusohjelman Zuckerbergille. Tarvitsemme näitä turvatoimia yhtiön eduksi. Uskomme, että turvallisuusohjelman kustannukset ovat tarpeellisia ja asianmukaisia, Facebookilta kommentoidaan asiaa.
Zuckerbergin turvallisuusohjelmaan kuuluu muun muassa henkivartijoita, valvontakameroita, hälytyslaitteita ja yksityisiä lentokoneita.
Lähde: New York Post