Sosiaalisen median julkkis ja taitava bisnesnainen Helena-Reet Ennet, 37, on yksi Skandinavian tunnetuimmista bloggaajista, jolla on mm. yli 5 miljoonaa Twitter-seuraajaa. Ennetin Ohmygossip-sivustoilla on yli 150 000 lukijaa päivittäin. Helena-Reet tekee myös yhteistyötä tärkeiden mediavaikuttajien kanssa.
”Luuserit luovuttavat epäonnistuessaan. Voittajat jatkavat epäonnistumista, kunnes onnistuvat!” Näin Helena-Reet aloittaa luentonsa, joita hän pitää 3 000 euron hintaan, oli kuulijoita 1 tai 100.
– Mielestäni ihmiset aikuistuvat sitten, kun heillä on omat mielipiteensä maailman tapahtumista ja he ymmärtävät, että kaikki mitä vanhemmat ihmiset, vaikuttajat, ministerit ja muut merkkihenkilöt sanovat, ei välttämättä ole totta. On hyvin tärkeää ymmärtää kuka puhuu totta, kuka kannattaa oikeita asioita ja kuka haluaa hyvää sekä sinulle että koko yhteiskunnalle…, ymmärtää että sinun täytyy hankkia riittävästi koulutusta ja että yleisen oppimistasosi tulee ylittää tavanomainen taso.
– En usko, että kovinkaan monet ovat riittävän kypsiä täyttäessään 18 tai 21, mutta tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka ovat kypsempiä jo 16-vuotiaina, kuin monet kolmekymppisinä. Minua kutsutaan usein luennoimaan sosiaalisesta mediasta, bloggaamisesta ja journalismista. Kuulijoiden ensimmäiset kysymykset ovat yleensä: ”Miten sinusta tuli menestynyt, miten muutit sivusi kansainväliseksi brändiksi ja koska on oikea aika perustaa oma yritys?”
– Vastaukseni on hyvin yksinkertainen: Jos sinulla on intohimoa ja unelmia, olet jo aloittanut oman yrityksen ja kun olet niin tehnyt — ole johdonmukainen!!! Jos sinulla ei ole intohimoa työtäsi kohtaan, kehotan sinua vaihtamaan työnkuvaa ja vasta sitten perustamaan yrityksen. Luuserit luovuttavat, kun he epäonnistuvat. Voittajat jatkavat epäonnistumista, kunnes onnistuvat! Eleanor Roosevelt sanoi viisaasti: ”Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen.” Uskon oikeasti, että kaikki alkaa unelmasta, ja että johdonmukaisella työllä voi menestyä missä tahansa. Mediasta ja somesta puhuttaessa on tietysti monia strategioita ja keinoja rakentaa bisnestä sekä kasvattaa seuraajamääriä, miten tehdä yhteistyötä vaikuttajien kanssa, miten muuttaa bisnes rahaksi, miten mennä lehdistömatkoille, tai miten nousta ykköseksi Google-tuloksissa ja SERP:eissä… Olen yksi parhaista henkilöistä vastaamaan noihin kysymyksiin, enkä ole kateellinen jakamaan tietojani ja osaamistani!
– Mutta palatakseni jokaisen ”omaan mielipiteeseen”, on erittäin hyvä että sinulla on sellainen, mutta se ei silti aina väistämättä tarkoita, että olisit aina oikeassa. Et voi olla mestari kaikessa. Jos kuvittelet tietäväsi kaiken, olet väärässä. On tietysti olemassa poikkeuksellisia monilahjakkuuksia, siitä ei ole epäilystäkään, mutta luodaksesi hyvää bisnestä, sinun täytyy tehdä yhteistyötä alueidensa ammattilaisten kanssa. Mitä nopeammin ymmärrät ja hyväksyt tämän, sitä nopeammin saat hyviä tuloksia. Ihmiset, jotka tekevät yhteistyötä, kasvavat nopeammin ja pääsevät pidemmälle – se on fakta. Luota muihin ihmisiin ja keskustele elämän ja liike-elämän ongelmista tai ideoista asiantuntijoiden kanssa.
– Olen huomannut, että palava intohimoni mediaa ja bloggaamista kohtaan on herättänyt ihmisiä, jotka ovat olleet pitkään media-alalla, mutta eivät ole vieläkään löytäneet paikkaansa, tai ovat juuttuneet vuosikausiksi tekemään yhtä ja samaa asiaa. Olen tehnyt vaikutuksen myös sellaisiin ammattilaisiin, jotka ovat menestyneet hyvin. Kuten kaikki tiedämme, sinuun alkaa tulla vipinää, kun huomaat että joku on aivan kintereilläsi, tai haluat kopioida heidän menestystarinansa, tai joku on riittävän älykäs selittämään erilaiset monimutkaiset keinot menestykseen siten, että ne on helppo ymmärtää ja nähdä mikä oikeasti toimii. Usko pois, mikä tahansa saa sinut liikeelle, on hyvää vaikutusta. Kasvaminen on aina hyvä asia. Olen todella onnellinen, jos voin antaa ihmisille voimaa kasvaa sekä henkisesti että ammatillisesti. Mikään ei ole hienompaa, kuin antaa ihmisille toivoa ja olla tukemassa heidän unelmiaan. Positiivinen energia tulee aina takaisin, aina! Älä koskaan lopeta oppimista ja positiivisen hengen jakamista!
 
Lue myös:
Helena-Reet Ennet aiheutti skandaalin Brasiliassa
Helena-Reet Ennetin kanta USA:n presidentinvaaleihin: Kyseessä myös juutalaisten vävypoikien taistelu
Helena-Reet Ennet kuuluu Donald Trumpin tukijoukkoihin
Helena-Reet Ennetin neuvot suomalaisnaisille: Näin menestyt ja rikastut!
Helena-Reet Ennetin tytär palkittiin parhaana näyttelijänä
Helena-Reet Ennet sai kutsun mediajätin vieraaksi
Heikko itsetunto varasti nuoruuteni
Turhamaisuus siirtää rahat hölmöiltä fiksuille
Meidän pitää nähdä mitä maailmassa on tapahtumassa
Olen mielelläni maailman paras matkailu- ja viihdebloggaaja
Seksuaalisuus on suuri osa ihmisyyttä
Helena-Reet Ennet on nyt PTBA:n jäsen
Paris Hilton pyysi tuoksuneuvoja – Helena-Reetin vastaus yllättää
Näin juhlin uutta vuotta
Glamourmalli Bellanova: Helena-Reet antoi minulle itseluottamusta
Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä