Onko sinulla kokemusta ikävistä naapureista?
Metropolin lukija Jani, 30, halusi kertoa ikävästä naapuritilanteestaan. Kaikki oli saanut alkunsa, kun Jani oli pitänyt tupareita omassa kodissaan Herttoniemessä.
– Ilmoitin tupareista kaikille, että juhlista saattaa tulla hieman ylimääräistä ääntä ja laitoin jopa lapun asiasta ilmoitustaululle. Poistuimme kodista ennen hiljaisuuden alkamista, mutta tämän jälkeen alkoikin tapahtumaan, Jani kertoo.
Jani oli saanut postiluukusta yön aikana varoituksen, jossa nimetön naapuri oli suuttunut tupareiden aiheuttamasta äänestä. Nimeä viestissä ei ollut, joten tämä vihainen naapuri jäi tuntemattomaksi.
– Yhtäkkiä seuraavana päivänä postiluukusta oli tungettu talon sisälle koiran ulostetta. Tämä oli kuitenkin vasta alkua. Seuraavien viikkojen sisällä ovisilmääni oli teipattu pääkallotarra sekä joku oli virtsannut oveni eteen. Myös koriste ulko-ovesta oli varastettu.
Vieläkään Jani ei tiedä, kuka naapureista on tekojen takana. Jani kuitenkin uskoo, että jotain tulee vielä tapahtumaan.
– Vähän aikaa sitten heräsin siihen, kun postilaatikostani tungettiin paperisilppua. Löysin myös murskattua banaania avaimenreijästä. Joudun varmaankin tekemään asiasta rikosilmoituksen, jollei tämä lopu. Enkä usko, että se ihan heti loppuu, Jani pohtii.
Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuva: Pixabay