Maj Karman sekä soolobändinsä Herra Ylppö & ihmiset kärkikuva Herra Ylppö (oikealta nimeltään Frank Mikko Kalevi Mäntymäki) kirjoitti sunnuntai-iltana vähän ennen kymmentä Facebookiin päivityksen, joka järkytti miehen faneja ja ystäviä.
Päivityksessä luki englanniksi: ”Vihaan itseäni ja haluan kuolla.”
Teksti keräsi nopeasti paljon reaktioita ja erittäin huolestuneita kommentteja.
– Olen ollut tuossa samassa jamassa joskus itsekin, eräs kommentoija mainitsi.
Tekstistä vedettiin johtopäätöksiä legendaarisen Nirvana-yhtyeen päihdeongelmista kärsineeseen Kurt Cobainiin, joka teki itsemurhan ampumalla itsensä 1990-luvulla. Ylpön päivitysteksti on nimittäin sama kuin Nirvanan kappaleen nimi: ”I Hate Myself and Want to Die”. Herra Ylppö on aiemmin kertonut kärsineensä alkoholiongelmasta ja kuvaillut itseään tuurijuopoksi. Osa kommentoijista toivoi, että teksti oli vain siteeraus kyseisestä kappaleesta eikä johtaisi siihen, mitä muut jo alkoivat pelätä.
Vähän myöhemmin teksti poistui vähin äänin, eikä sivulle ole sen jälkeen ilmestynyt uusia päivityksiä.
Maj Karma esiintyi launtaina Radio Rockin risteilyllä, josta samalla käynnistyi bändin 101 tapaa olla vapaa -kiertue. Seuraavaksi bändin on tarkoitus esiintyä Naantalin Kaivohuoneella 21.9.
Alla Herra Ylpön päivitysteksti sunnuntai-illalta.

Lue myös: Metropoli.net tapasi Maj Karma -yhtyeen Herra Ylpön – ”Mä oon edelleen se sama nuori jäbä, joka toivoo, että jotain siistiä tapahtuu”
Kuvat: Instagram / Herra Ylppö, Facebook / Herra Ylppö Maj Karma