Monet julkisuuden henkilöt ovat joutuneet ikäväkseen huomaamaan, että heidän kuvansa on varastettu jonkun toisen henkilön Tinder-profiilia varten. Näin kävi myös Hottikset-sarjasta tutulle Juha Immoselle.

– Kuka tekee tälläistä? Mielestäni on häpeällistä esiintyä jonain toisena henkilönä hänen kuvillaan. Jos ei kehtoo omaa pärstäänsä esitellä, niin meinaako treffien tullenkin esiintyä minuna? Askarrella minua muistuttavan naamion? Ei kovin pitkälle ajateltu taas, kovin häiriintynyttä touhua, Immonen ihmettelee blogissaan.
Immonen korostaa, että hän ei ole Tinderissä ja että siellä oleva ”Johan”-niminen profiili on huijaus. Immonen sanoo löytävänsä seuraa ilman Tinderiäkin.
– Mua itseäni ei itseasiassa kiinnosta edes mikään netflix & chill tinder treffit, jotka pääasiassa painottuvat seksiin, mielummin haen vaikka tuolta punavuoren kaduilta rikkaan ja komean suomenruotsalaisen jos haluan yhden illan huvitella.. Täälä kotikulmillani kuljeskelee silmittömästi komeita uroksia, jotka katselee perääni, mutta en ole sellainen kevytkenkäinen yksilö, joka tuntee tarvetta irtosuhteisiin.
Koko vuodatus ja kuva feikkiprofiilista Juha Immosen kotisivuilla.