New Yorkissa Manhattanilla asuva 21-vuotias Jennifer ”Jen” Selter on nuoresta iästään huolimatta noussut nopeasti Instagramin belfie-kuningattareksi.
Selter alkoi muutama vuosi sitten julkaista Instagramissa itsestään fitness-henkisiä kuvia, joiden hän arveli inspiroivan muitakin pitämään huolta kunnostaan. Hän kuitenkin huomasi nopeasti, että kuvat tietystä vartalon osasta keräsivät huomattavasti enemmän tykkäyksiä kuin muut kuvat. Selter alkoi treenata itseään ja peppuaan yhä intensiivisemmin ja kehittyikin melkoiseksi belfie-poseeraajaksi.
Uuden kuvaustyylin myötä fanimäärät alkoi kasvaa räjähdysmäisesti. Vuosi sitten Selterillä oli 3,4 miljoonaa seuraajaa ja nyt niitä on jo 5,9 miljoonaa. Nuori nainen teki pepustaan bisneksen, sillä valtava online-menestys on poikinut hänelle rahakkaita sopimuksia erilaisten fitness-merkkien kanssa.
Timmissä kunnossa olevan Jen Selterin Instagram-tili suorastaan pursuaa belfie-kuvia. Tässä muutamia uusimpia otoksia, joista kaunottaren titteri internetin belfie-kuningattarena ei jää epäselväksi.