Australiassa perheineen asuva huippukokki ja menestynyt ravintoloitsija Tomi Björck, 39, on kommentoinut Seiskalle väitteitä, joiden mukaan hän olisi ollut salaa tekemisissä suomalaisen stripparin kanssa.

Kohu syntyi, kun Australian Sydneyssa Velvet Ungerground -nimisellä strippiklubilla Hanna-taiteilijanimeä käyttävä suomalaisnainen kertoi Seiskalle tapailleensa MasterChef Suomi -tuomaria useita kertoja ja että huippukokki olisi ollut naisen vakioasiakas. Hanna on myös näyttänyt Seiskalle huippukokilta saamiaan viestejä, joissa on sydän- ja pusuhymiöitä.

Seiska tavoitti Björckin kommentoimaan stripparin väitteitä. Hän myöntää tavanneensa Hannan kaksi kertaa, mutta kieltää jyrkästi privaattiesitykset.

Seiska kysyi Björckiltä hymiöiden lähettämisestä.

– Tuo ei kyllä pidä paikkaansa. Hän on selvästi päättänyt, että tätä jätkää kusetetaan, ja onhan minua näköjään helppo kusettaa. Jos olen laittanut tuollaisia viestejä, niin voi olla, että olen laittanut. Olen tavannut hänet yhdesti ja toisen kerran ohimennen, se on ollut siinä, Björck sanoi Seiskalle.

Björck myöntää Seiskalle viestitelleensa Hannan kanssa somessa, mutta sanoo lopettaneensa, kun ”tuli selväksi, että hän on ihan hullu”. Björck sanoo naisen muun muassa halunneen lainata häneltä rahaa.

Tomi Björck on ollut yhdessä vaimonsa Minkan kanssa lähes 20 vuoden ajan. Heillä on kaksi poikaa.

Lähde: Seiska