[jwplayer]http://youtu.be/z9ui0QnOhQc[/jwplayer]
Jean Paul Gaultierin Coca-Cola light -pulloille ja -tölkeille suunnittelemat kuosit paljastettiin Pariisissa järjestetyssä julkistustilaisuudessa 12.4.2012. Coca-Cola lightin luovana johtajana vuoden 2012 ajan toimiva haute couture -suunnittelija Jean Paul Gaultier puki pullot kolmeen näyttävään asuun: merimieshenkiseen raitaan, rohkeaan korsettiin sekä räväkkään tatuointikuosiin. Halutut design-pullot ja -tölkit ovat myös suomalaisten kuluttajien ostettavissa elokuun viimeisestä päivästä lähtien Stockmann-tavarataloissa.
Coca-Cola light -pullot ja -tölkit pukeutuvat Night & Day -teemaan
Jean Paul Gaultierin
suunnittelemat Coca-Cola light -pullot ja -tölkit paljastettiin lehdistölle Pariisissa Coca-Cola lightin ja Jean Paul Gaultierin yhteistyön julkistustilaisuudessa torstaina 12.4.2012. Muotimaailman ”kauhukakarana” tunnetun Gaultierin suunnittelemat pullografiikat ovat uskollisia suunnittelijan rohkealle, humoristiselle ja leikkisälle tyylille.
Gaultierin Coca-Cola light -grafiikat koostuvat merimiesraita-, korsetti- ja tatuointikuoseista. Kampanjan nimi Night & Day kertoo pullokuosien vastakohtaisuudesta. Night-pullon rohkeat verkko- ja pitsikuosit ovat saaneet inspiraationsa Gaultierin tunnetuista kartiorintaliiveistä, jotka muistetaan parhaiten Madonnan keikka-asuna. Dramaattinen korsettiasu korostaa pullon muistuttamaa naisen siluettia. Merimiesraitainen Day-pullo puolestaan ilmentää Gaultierin leikkisää ja romanttista tyyliä, ja pullon kaulassa oleva tähtitatuointi antaa design-pullolle viimeisen silauksen. Pullojen kiiltävä korkki on kuin punainen baretti, joka kruunaa asut. Kolmas, Gaultierin rakastamin tatuoinnein koristeltu pullo julkaistaan myöhemmin erityispainoksena.
Coca-Cola light -designer-pullot ensimmäistä kertaa myynnissä Suomessa
Jean Paul Gaultierin suunnittelemat pullot ovat ensimmäiset Coca-Cola lightin alumiiniset designer-pullot, jotka tulevat myyntiin suomalaisille kuluttajille. Merimiesraitaiset ja korsettiasuiset fashion-pullot ovat saatavana Stockmann-tavarataloista elokuun 30. päivästä lähtien.
Jean Paul Gaultierin rooli on merkittävämpi kuin muilla Coca-Cola lightin kanssa aiemmin yhteistyötä tehneillä muotivaikuttajilla. Muotisuunnittelijan kädenjälki tulee näkymään Coca-Cola lightin online-sisällöissä, kampanjailmeissä sekä tuotteiden esillepanossa ympäri Eurooppaa. Kampanjan huomiota herättävistä printtikuvista vastaa Gaultierin läheinen ystävä, tunnettu valokuvaaja Stephane Sednaou. Kuvien malli puettiin Night & Day -teeman mukaisesti, mutta kasvot peitettiin Gaultierin valokuvan taakse, mikä tuo kampanjakuviin omaperäisen tunnelman. Kampanjan humoristinen tyyli saa jatkoa myös televisiomainonnassa. Coca-Cola lightilla on vahva yhteistyötausta tunnettujen muotitalojen ja -suunnittelijoiden, kuten Moschinon, Versacen, Roberto Cavallin, Nathalia Rykielin ja Karl Lagerfeldin kanssa.