Tunnettu julkkispari, elokuvaohjaaja Renny Harlin, 64, ja fitness-tähti Johanna Harlin, 29, jakoivat eilen tiistaina (23.5.) suuren uutisen sosiaalisessa mediassa. Harlinit ovat massiivisen elämänmuutoksen edessä, sillä perhe on vaihtamassa kotia.

Renny ja Johanna ovat jo jonkin aikaa asuneet viime vuoden heinäkuussa syntyneen Coco-tyttärensä kanssa South Beachin alueella Floridan Miami Beachilla. Nyt pariskunta kertoo yhteisessä Instagram-julkaisussaan, että heidän on tullut aika muuttaa.

Harlinien tuore päivitys on herättänyt laajasti hämmennystä, sillä pari ei kerro, minne aikoo muuttaa seuraavaksi.

– Hyvästi Cocon ensimmäinen koti. Aina sydämissämme, postauksen kuvatekstissä muotoillaan.

Videojulkaisussa perhe viettää aurinkoista rantapäivää meren äärellä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Johanna kertoi muuttoaikeista myös oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa julkaisemalla videon perheen kodin parvekkeelta.

– Viimeinen päivä South Beachilla. Tunteellinen ja iloinen päivä, Johanna kirjoitti kolmen rekka-autoemojin kera.

Johanna ja Renny Harlin tapasivat toisensa Luokkakokous-elokuvan kuvauksissa kesällä 2020. Pariskunta kihlautui Turkin Istanbulissa vuonna 2021, ja 14. kesäkuuta 2021 pariskunta sanoi ”tahdon” Suomessa. Myöhemmin saman vuoden syyskuussa rakastavaiset vihittiin ystäviensä ja läheistensä edessä Ranskan St. Tropezissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Oho, mikä kaunotar! Johanna Harlin julkaisi näyttävän uimapukukuvan: ”Vesi on elementtini”

Tarja Smura laukoo suoran mielipiteensä ex-rakkaansa Renny Harlinin ja tämän Johanna-vaimon uutuussarjasta – ”Kukin taaplaa tyylillään”