Julkkiskokki Jyrki Sukulan ja Duudsoneista tutun Jukka Hildénin välille puhkeaa riita Hildénin luotsaamassa uutuusohjelmassa Ultimate Escape Suomi.

Ohjelmassa Hildén tiputetaan keskelle erämaata, jossa hän joutuu selviytymään ohjelmassa vierailevien julkkisten antamien ohjeiden avulla.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa Sukulalla on 24 tuntia aikaa ohjata Hildén luokseen läpi Etelä-Karjalan haastavan maaston. Kaksikon välinen yhteistyö puhelimen välityksellä sujuu aluksi hyvin jouhevasti, mutta tuntien kuluessa alkavat molempien hermot kiristyä.

Hildén on väsynyt, sillä hänen on pitänyt tarpoa koko päivän keskellä metsää. Hän haluaisi levätä, mutta Sukula yrittää patistaa miestä jatkamaan matkaa. Tästä ei Hildén pidä.

– Minun on ihan pakko huoltaa itseäni. Olen koko päivän vetänyt, en ole syönyt yhtään mitään, Hildén tokaisee hermostuneesti.

Pian miehet alkavat huutamaan toisilleen.

– Minä sanoin, että syö! Huolla itsesi, vaihda kuivat… Sinä olet kävellyt vasta seitsemän ja puoli tai kahdeksan kilsaa! Et sinä voi olla väsynyt, Sukula laukoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hildén koittaa selittää Sukulalle maaston olevan niin vaikea, että siinä on lähes mahdotonta kävellä.

– Okei, ota rauhallisesti, ota rauhallisesti. Syö ja lähde, Sukula vastaa.

Puhelun jälkeen päivittelee Sukula yksin ääneen tilannetta:

– Alkaa näköjään psyyke breikkamaan pojalla, hän huokaisee.

Ultimate Escape Suomi -sarja alkaa Discovery+ palvelussa keskiviikkona 6. lokakuuta.

Lue myös:

Jukka Hildén asetti uutuusohjelman kuvauksissa itsensä äärirajoille – ”Siinä tilanteessa minua oikeasti jännitti ja tajusin epäröiväni”

Jukka Hildénin kasvot paloivat epäonnistuneen tempun seurauksena – ”Kipu oli samanlaista kuin kova hammassärky”