Nykyisin parisuhteelle on kirjoitettu aivan uudet säännöt, eivätkä vanhat tavat ja normit päde enää kaikkiin suhteisiin.

Ihmiset ovat heränneet huomaamaan, ettei vain naisen ja miehen välinen avioliitto ole ainoa sitoutumisen muoto, vaan muitakin vaihtoehtoja on. Vaikka parisuhteen uudet muodot ovatkin vielä vähemmistössä, se ei tee niistä vähempiarvoisia. Päinvastoin, ne ovat saaneet entistä enemmän huomiota myös mediassa ‒ ihmiset ovat kiinnostuneita uudesta ja erilaisesta tavasta elää, olla ja rakastaa.

Elite Dailyn videolla polyamorisessa suhteessa elävät Tran ja Caleb kertovat avoimesta suhteestaan. New Yorkin Brooklynissa asuva pariskunta kertoo, kuinka Tran otti asian esille, vaikkakin hieman pelkäsi kuinka hänen poikaystävänsä siihen suhtautuisi. Sen sijaan, että Caleb olisi suuttunut asiasta, hän päätti ottaa vastaan avoimen suhteen mahdollisuudet ja siitä alkoi heidän polyamorinen rakkaustarinansa. Mustasukkaisuus oli aluksi molemmille vaivana, mutta hiljalleen he alkoivat tottua asiaan ja nykyisin he jopa innostuvat toisensa seksitarinoista ja haluavat kuulla niistä yhä enemmän yksityiskohtia.

Pariskunta perusti myös chatin, jossa muutkin voivat jakaa kokemuksiaan avoimesta suhteesta.

Kiinnostaako avoin suhde? Siinä tapauksessa tämä video on sinulle! Näet ”ensisijaisten kumppanien” Tranin ja Calebin tarinan alta!

Kuva: Pixabay