Sunnuntain isänpäivä sekä vuoden juhlista suurin eli joulu ovat tärkeitä ajankohtia, joita usein juhlistetaan hauskoilla, tärkeillä tai muutoin mukavilla lahjojilla.

Alle on koottu muutamia ajankohtaisia lahjaideoita, joista voi innostua omia lahjahankintoja tehdessä.

Jaybird VISTA -urheilukuulokkeet

Olipa kyseessä lenkkeily, hiihto, saliharjoittelu tai lähes mikä tahansa liikuntamuoto, hyvä musiikki, äänikirja tai podcast-lähetys parantaa mielialaa ja tekee liikuntasuoritteesta entistä miellyttävämpää. Vanhanaikaisten johdollisten kuulokkeiden sijaan musiikista tai puheesta voi nauttia langattomilla Jaybird VISTA -urheilukuulokkeilla, joissa johto ei roiku tiellä eikä edes vesisade haittaa. Napakasti korvissa pysyvien kuulokesiipien ansiosta kevyiden VISTA-kuulokkeiden käyttö on lähes huomaamatonta ja akkukin riittää vaikka maratonjuoksulle asti. Täysin langattomien Jaybird VISTA -urheilukuulokkeiden suositushinta on 189 euroa.

FeiyuTech VLOG pocket -kameravakaaja

Selfiekuvat, kännykkävideot ja älypuhelimilla otetut maisemakuvat ovat vahvasti tätä päivää sosiaalisen median eri kanavissa. Kaikissa näissä auttaa laadukas kameravakaaja, jonka ansiosta kuvat eivät kärsi tärinästä tai huonoista kuvakulmista, vaan auttavat kuvaajaa ottamaan valokuvia ja videoita kätevästi missä vain. FeiyuTech VLOG pocket -kameravakaajan ansiosta monenlaiset kuvat ja videot on helppoa kuvata älypuhelimen kameralla. Taitettavan rakenteensa ansiosta VLOG pocket kulkee myös helposti mukana missä vain. Suositushinta 99 euroa.

KAARI-plasmasytyttimet

Kylmenevä ja synkkä talvi on mitä mainioin syy lämmittää takkaa ja puusaunaa. KAARI-plasmasytyttimet ovat turvallinen, tyylikäs ja sähköllä ladattava vaihtoehto perinteiselle kaasu- ja bensiinisytyttimille. KAARI-plasmasytyttimet edustavat kotimaista tyyliä, eivätkä tuota kertakäyttöistä muoviroskaa ympäristöönsä. 1100-asteisella plasmakaarella sytyttäminen onnistuu myös kovassa tuulessa, sillä tuuli ei vaikuta plasmakaaren toimintaan lainkaan. KAARI-sytyttimien suositushinta vaihtelee mallikohtaisesti alkaen 29,95 eurosta.

ASTRO A50 -pelikuulokkeet ja ASTRO C40 TR -peliohjain

Vaativan videopelaajan ehdottomiin varustuksiin kuuluvat hyvä peliohjain ja laadukkaat pelikuulokkeet. ASTRO A50 on laadukkaista komponenteista valmistettu ja ergonominen kuulokemikrofonikokonaisuus, jossa on monipuoliset asetukset äänentoistolle ja mikrofonille. Lataustelakan ansiosta langattomat kuulokkeet on helppo jättää lataukseen pelisession päätteeksi. Langaton ASTRO A50 + Base Station -pelikuulokesetin suositushinta on 319 euroa.

ASTRO C40 TR -peliohjain on erinomaisen monipuolisesti räätälöitävä ammattitason peliohjain. Monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta peliohjain muokkautuu käyttäjänsä tarpeiden mukaan niin eri painikkeiden sijoittelun kuin niiden käytönkin osalta. ASTRO C40 TR -peliohjaimen suositushinta on 199 euroa.

Logitech G502 LIGHTSPEED -pelihiiri

PC-tietokoneilla pelaavalle kunnollinen pelihiiri on kenties pelivälineistä tärkein. Laadukas pelihiiri on paitsi tarkka ja miellyttävä, se on myös helppo räätälöidä ominaisuuksiltaan mieleisekseen. Logitech G502 LIGHTSPEED tarjoaa langatonta hallittavuutta, viiveetöntä toimivuutta ja vaikuttavaa akunkestoa pelisessioihin. Säädettävillä lisäpainoilla voidaan hiiren painoa ja painopistettä mukauttaa mieleisekseen. Hiiren 11 ohjelmoitavaa painiketta ovat tarpeen vaativien pelien pikakomentoja käyttäessä. Hiiren suositushinta on 169 euroa.

noblechairs-pelituolit

Paljon pelaavalle tosipelaajalle on laadukas pelituoli pakkohankinta. Varsinkin pitkissä pelisessioissa hyvä ergonomia ja istuinmukavuus ovat tärkeät, sillä huonolla istuimella lihakset kipeytyvät ja aiheuttavat vaivoja. Jimm’s PC-Storen edustamat noblechairs-pelituollit ovat näyttäviä, mukavia istua ja muotoilultaan ergonomisia. Ne tukevat koko vartaloa oikeista kohdista, mikä tekee pelaamisesta miellyttävää. Jimm’s PC-Storen palvelusta on mahdollisuus tilata pelituoli suoraan kotiin kasattuna, jolloin kokoamisen vaivalta säästyy itse. Kotiinkuljetuksen ansiosta tuolia ei tarvitse lähteä itse hakemaan, vaan pelituolin saapuessa pääsee suoraan itse asiaan eli pelaamiseen. noblechairs-pelituoleja on saatavilla useita malleja ja niiden suositushinnat ovat alkaen 339 euroa.

DJI RoboMaster S1 -robotti

Ohjelmoinnista, robotiikasta ja elektroniikasta kiinnostuneelle oivallinen lahjaidea on DJI RoboMaster S1. Se on robotti, jota voidaan sekä opettaa ohjelmoimalla että räätälöidä erilaisin osin. Kameralla sekä geeliammus- ja infrapunatykillä varustettu RoboMaster S1 sopii oivallisesti robotiikan opiskeluun, osaksi ohjelmointiharjoituksia ja tietenkin osaksi erilaisia robottitaisteluita. RoboMaster S1 osaa myös kuvata ja suorittaa erilaisia haasteita ja tehtäviä. Suositushinta on 549 euroa.

Just Dance 2020 -tanssipeli

Kaikenikäisille pelaajille sopiva Just Dance 2020 -tanssipeli sisältää kattavan määrän sekä uusia tanssihittejä että ilahduttavia klassikoita. Monipuoliset tanssikoreografiat, helposta haastavaan vaihteleva vaikeustaso ja erilaiset pelimuodot tekevät pelaamisesta mielenkiintoista ja tarjoavat tekemistä kokemustasoon katsomatta. Halutessaan kappalevalikoimaa voi laajentaa entisestään Just Dance Unlimited -palvelun kattavalla kappalevalikoimalla. Just Dance 2020 julkaistiin sekä Nintendo Switch-, Nintendo Wii-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Google Stadia -pelipalvelulle 5. marraskuuta 2019. Pelin suositushinta vaihtelee alustakohtaisesti.