Lasta odottava fitness-kaunotar Eevi Teittinen päätti hakeutua viime sunnuntaina sairaalaan, kun hän epäili lapsivetensä alkaneen tippua. Hän kertoo Instagramissa, että sairaalan ensimmäinen lapsivesitesti osoittautui syystä tai toisesta negatiiviseksi. Toinen testitulos oli puolestaan positiivinen.

– Sairaalan ensimmäisen lapsivesitestin oltua jostain syystä negatiivinen aloin suunnittelemaan uimaan lähtöä, tai edes sinne nojatuolikaupoille menoa. Äkkijarrutus tuli kuitenkin vasten kasvoja lääkärin luo päästyämme. Lapsi on laskeutunut, eikä jatkuva pissahätäni ollutkaan ihan vain korvien välissä. Sieltä tultaisiin reilusti etukäteen, keskosena kuten minäkin tulin, Eevi kirjoittaa Instagram-tililleen.

Eevin lapsen laskettu aika on vasta joulukuussa, mutta hän uskoo, että lapsi syntyy ihan lähipäivinä. Sairaalassa on eletty jännittäviä ja jopa pelottavia aikoja tällä viikolla.

Eevi päivitti hetki sitten Instagramin Stories-osioon, että vauvan syke oli hävinnyt hetkellisesti tänä aamuna.

– Aamulla tuli shokki, kun vauvan syke hävisi. Siitä vauhdilla synnytyssaliin ja mietin et mitä täällä tapahtuu. Sitä menee ihan paniikki. Onneksi syke tuli takaisin ja sitä seurattiin koko aamu ja päivä. Päästiin salista takaisin osastolle ja eletään hetki kerrallaan, Eevi Teittinen päivittää Instagramin Stories-osioon.

Lue myös:

Esikoistaan odottava Eevi Teittinen otti Teemu-puolison mukaan synnytysjoogaan – ”Ei tipu sitten h-hetkellä silmämunat päästä”

Raskaana oleva Eevi Teittinen rehellisenä haastavista tuntemuksistaan – ”Aikamoista päärallia”