The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen ja hänen puolisonsa Katariina Mikkola ovat saaneet tyttölapsen. Lauri paljasti ilouutisen Instagramissa.

– Tyttäremme Ever Marlene Ylönen syntyi terveenä sunnuntaina. Olen hyvin kiitollinen rakkaalle Katriinalleni, ettei hän antanut periksi ja tämä ihme saattoi tapahtua. Kiitos universumi, Lauri kirjoitti englanniksi.

Havajilla asuvat Lauri ja Katariina onnistuivat pitämään raskausuutisen pimennossa julkisuudelta aina vauvan syntymään saakka.

Lapsi on pariskunnalle toinen yhteinen. Heillä on ennestään vuonna 2017 syntynyt Oliver-poika. Lisäksi Laurilla on edellisestä suhteesta Paula Vesalan kanssa vuonna 2008 syntynyt Julius-poika.

Lauri avautui Puoli seitsemän -ohjelman haastattelussa elämästään Havajilla.

– Se oli sellainen seikkailuidea. Ollaan asuttu Kaliforniassa noin seitsemän vuotta ja käytiin kyläilemässä Havaijilla. Huomattiin, että tämähän on aika kiva paikka ja mietittiin, että kokeillaanko asua täällä vähän aikaa, Ylönen kertoi ohjelmassa.

– On tullut elämässä tehtyä aika paljon sellaisia nopeita päätöksiä. Välillä huonoja ja välillä hyviä, mutta tämä oli sellainen hyvä. Se on ollut ihan mahtava paikka asua.

Lue myös:

Lauri Ylönen paljasti Ylellä asuvansa nykyään Havaijilla – erossa olo Suomessa asuvasta Julius-pojasta ei ole ollut helppoa: ”Hirveän raskasta meille molemmille”