Lemmikkikissat saattavat toisinaan käyttäytyä todella erikoisella tavalla. Varsin usein ne haluavat huomiota omistajiltaan tai sitten ne ovat omaksuneet erikoisia käytösmalleja.

– Kun ihmettelemme missä Gala on, hän piiloutuu verhojen taakse. Käyttäydymme kuin yrittäisimme etsiä häntä ja mitään ääntä ei kuulu. Kun löydämme sen, Gala syöksyy eteenpäin ja huitaisee tassullaan, piiloutuakseen seuraavaksi muiden verhojen taakse. Jos emme etsi Galaa, se pitää pientä ääntä, jotta jatkaisimme yrittämistä, kerrotaan Gala-kissasta.

– Jos saamme vieraan kotiimme, niin kissani asettuu tassut ristissä istumaan meidän ja vieraamme väliin, koska se ei voi sietää jonkun toisen olevan huomion keskipisteenä, kerrotaan alla olevasta kissasta.

– Kissani tykkää varastella lompakkoani ja saa minut jahtaamaan sitä ympäri taloa, jotta saisin sen takaisin, kerrotaan lompakkovaras-kissasta.

– Vaimoni harrastaa samaa, tokaisee eräs twiittiin vastannut kirjoittaja.

– Kissani poseeraavat aina symmetrisesti. Teoriani mukaan ne ovat uudelleensyntyneet kaksoset, kerrotaan kissakaksikosta.

– Kissani tykkää mennä vuoteeseeni peiton alle ja asettaa päänsä tyynylle täsmälleen samalla tavalla kuin ihmiset, tarinoidaan sänkyä rakastavasta kissasta.

– Kissani käyttäytyy kuin se olisi koriste-esine, kerrotaan kirjahyllyyn tykästyneestä kissasta.

– Kun Mortimer on nälkäinen ja kukaan ei anna sille tuoretta ruokaa, se avaa vesihanan. Se tietää, että sinun pitää tuolloin nousta ylös ja antaa samalla ruokaa. Tämä tapahtuu aina keskellä yötä, kerrotaan Mortimer-kissasta.

– Kissani tykkää avata kaikki ikkunat ja jättää ne apposen auki. Minulla on aina kylmä! kerrotaan alla olevan videon kissasta.

Lähde: BoredPanda

Kuvituskuva: Pixabay