samsung_3dKILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Päävoiton eli Samsung 40″ 3D 400 Hz LED television voitti Pertti, Tampere. Onnea Pertti ja kaikki Weekend-festivaliin lipun lunastaneet!

 
Samsung 40″ 3D 400 Hz LED TV ominaisuudet: samsung_3d_tv
Samsung 40ES6575 Full HD 3D LED -televisiossa on sisäänrakennettu WiFi-yhteys ja verkkoselain. USB-liitännän kautta voit toistaa mediatiedostoja ja voit käyttää ulkoista muistia myös Time Shift -toimintoon tai tallentaaksesi suosikkiohjelmasi. Televisiossa on teräväpiirtodigivirittimet ja Samsung One Design -muotoilun ansiosta television kehykset on yhdistetty paneeliin niin että kuva näyttää saumattomalta.
Samsungin Smart Hub -toiminnon kautta pääset käsiksi lähes rajattomaan verkkoviihteen maailmaan. Voit esimerkiksi käyttää erilaisia sovelluksia tai pitää yhteyttä ystäviisi Skypen avulla. AllShare Play -toiminnon avulla jaat helposti multimediatiedostot esimerkiksi puhelimesta tai kannettavalta tietokoneelta televisioon.
Kolme HDMI- ja kolme USB-liitäntää takaavat hyvän liitettävyyden ja mukana tulee kahdet 3D-lasit joilla pääset nauttimaan kolmiulotteisesta sisällöstä. 2D-3D -konversio mahdollistaa myös perinteisten 2D-elokuvien muuntamisen huikeaan kolmiulotteiseen muotoon.
Weekend-festival

Helsingissä 16.-17.8.2013 järjestettävässä Weekend-festivalissa on huippukattaus eturivin dance- ja hip hop artisteja, mm. Armin van Buuren, David Guetta, Calvin Harris, Sebastian Ingrotto, kotimaiset Cheek ja Karri Koira sekä sankka joukko muita huippunimiä.
WEEKEND-LOGO S