Mies kärsi univaikeuksista niin pahasti, että hän selvitti asiaa videon avulla. Makuuhuoneeseen asennettu kamera paljasti syyn.

Uni on todella tärkeä osa elämää ja ilman sitä olisimme kuin käveleviä zombeja. Mikäli nukut huonosti, niin syy kannattaa selvittää nopeasti.

Yöllistä videota tarkastellessa paljastui, että miehen kissa asettuu köllöttelemään hänen kasvojensa päälle. Tämä aiheutti hengityskatkoksia ja johti univaikeuksiin.

Mies kertoi tarinansa myös Twitterissä ja julkaisi kuvia karvaisen ystävänsä yöllisestä seikkailusta. Alla kuva tviitistä:

Yölliset kuvat ovat keränneet yli 1,4 miljoonaa tykkäystä ja tviittiä on jaettu jo lähes 400 000 kertaa. Kuvien yhteyteen kirjoitetut koomiset kommentit ja kuvat naurattavat.

– Kissasi yrittää murhata sinut

– Näyttää siltä, että kissasi yrittää estää sinua kuorsaamasta

Viestiketjuun on liitetty myös monia koomisia kuvia, joissa kissa muun muassa pitää sängyssä nukkuvaa henkilöä vuoteenaan tai survoo tassuillaan kaulaa.

Ilmeisesti mies on niin tottunut lemmikkinsä läheisyyteen, että sen yölliset vierailut eivät onnistuneet herättämään syvästäkään unesta.

Lähde: Mirror

Kuva: Pixabay