Tämä ”sormusten herra” ei olllut ajatellut seksileikkiään loppuun saakka.
28-vuotias mies teki vakavan virheen pujottamalla vihkisormuksen penikseensä. Metallinen sormus ei tietenkään jousta lainkaan ja kun mies sai erektion, sormus alkoi kuristaa penistä aiheuttaen hänelle valtavat tuskat. Mies ei saanut sormusta pois ja hänet jouduttiin kiidättämään lopulta sairaalaan.
South African Medical Journal kirjoittaa tapauksesta seuraavaa:

Hänen peniksensä oli vakavasti turvonnut ja sininen, ja sitä kuristi keskikohdasta vihkisormus. Potilas kertoi, että hän oli pujottanut sormuksen neljä tuntia aiemmin eroottisista syistä, ystäviensä suosittelemana.

Sairaalahenkilökunta antoi miehelle rauhoittavia lääkkeitä ja yritti poistaa sormusta narumenetelmällä, mutta turvotus oli liian paha.

Seuraavaksi yritettiin ortopedista pyörösahaa, mutta turvotuksen takia operaatiolle ei ollut riittävästi tilaa, ja sormus oli liian leveä sekä kestävä.

Sitten yritettiin aspiraatiomenetelmää, jossa peniksestä vuodatettiin varastoitunutta verta tekemällä siihen pistohaavoja. Penikseen tehtiin useita pistohaavoja, jolloin ödeema pieneni ja sormus saatiin poistettua.


Kuva vihkisormuksen kuristamasta siniseksi turvonneesta peniksestä ei sovi herkille, mutta voit katsoa sen omalla vastuulla täältä: kuva!
Jos et saanut tästä kuvasta tarpeeksesi, lisää rankkoja sekä verisiä kuvia ennen ja jälkeen operaation Etelä-Afrikan lääketieteellisessä julkaisussa: South African Medical Journal
Tällä ”sormusten herralla” oli onnea, sillä hän pääsi sairaalasta kolmen päivän kuluttua ja hänen odotetaan parantuvan täysin.
Erilaiset seksileikit ja -välineet antavat hyvän ja kiinnostavan lisän petipuuhiin, mutta peniksen ympärille ei tule koskaan pujottaa mitään liian pientä ja joustamatonta. Muutenkin kannattaa pitää järki mukana ja olla tarkkana, mitä intiimialueilleen tunkee.
(Kuvistuskuvassa ei ole kyseinen mies)
Lähde: Unilad
Kuva: Flickr