Matkustaja haastoi lentoyhtiö British Airwaysin oikeuteen, sillä hänen selkänsä vaurioitui lennolla. Stephen Prosser, 51, väitti vammojen johtuvan siitä, että hän istui 12 tuntia kestäneellä lennolla 150-kiloisen miehen vieressä.

Prossnerin mukaan hän kärsi pehmytkudosvaurioita, sillä vierustoveri kiilasi itsensä hänen puolelleen lentomatkalla Lontoosta Thaimaahan. Prossnerin mukaan ylipainoinen vierustoveri ”valui” hänen puolelleen useiden senttien verran.

Prossner itse on vain noin 160-senttinen, kun taas hänen vierustoverinsa oli lähes kaksi metriä pitkä ja ylipainoinen. Prossnerin lakimiesten mukaan hänen oli pakko laittaa itsensä epämukavaan asenetoon koko lennon ajaksi.

Prossner sanoo kärsineensä saamistaan vammoista seuraavan kolmen kuukauden ajan. Hän hakee nyt lentoyhtiöltä vahingonkorvausta.

British Airways kieltää kaikki Prossnerin väitteet. Lentoyhtiön mukaan miehessä ei näkynyt merkkejä vammoista hänen lähtiessään lennolta.

Prossner kertoi pyytäneensä paikanvaihtoa lentokoneen henkilökunnalta, mutta pyynnöstä kieltäydyttiin.

– He sanoivat, etteivät voi tehdä asialle mitään, joten sanoin, että haluan tehdä virallisen valituksen, minkä teinkin, Prossner totesi.

– Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin palata epämukavalla paikalleni, jossa minut puristettiin seinää vasten, mikä muuttui pian tuskalliseksi, mies jatkoi.

Lentoyhtiön edustajan mukaan Prossner liioitteli, eikä viereinen matkustaja todellisuudessa ollut niin lihava kuin mies väitti. Prossner vaatii 5000-10 000 punnan eli noin 5600-11 200 euron vahingonkorvauksia.

Lähde: Mirror
Kuva: Pixabay