Laura Hautaniemi, 25, valittiin viikonloppuna Miss Suomi -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän julkaisi reilu kuukausi sitten Instagram -tilillään hienon kuvaparin, jossa poseeraa bikineissä sekä farmaseutin valkoisessa työtakissa ja ylistää mahdollisuutta olla samaan aikaan kauneus- ja tiedealalla.

Laura opiskelee farmasiaa Itä-Suomen yliopistossa ja on aiemmassa julkaisussaan kertonut arvostavansa kouluttautumista ja itsensä kaikenlaista kehittämistä.

– Lähdin hakeutumaan hiljakselleen kohti terveysaloja. Ihmisten auttaminen ja heidän kanssaan työskentely ovat minulle erittäin tärkeitä asioita ja joita työltäni tulevaisuudessa haluan.

Lauraa kiinnostavat kuitenkin myös media-ala, kauneus ja terveys sekä esiintyminen. Hän kirjoittaakin julkaisussaan, että naisten on mahdollista tehdä molempia.

– Voit ehdottomasti olla kuka ikinä haluat. Sille ei ole sääntöjä tai rajoituksia. Isäni on nörtin määritelmä ja minä hänen laillaan, mutta samalla sydämeni kertoo, että myös kauneus on alaani. Onneksi voin valita molemmat. Yksikään bikinikuvistani ei tee minusta tai kenestäkään vähemmän viisasta, Laura kirjoittaa.

Hän on lisännyt tekstin loppuun muun muassa hashtagin kauniisti itsevarma. Perintöprinsessan kirjoitus on kerännyt paljon ihailua tämän seuraajissa.

– Hienoa, että maailmassa on kaltaisiasi loistavia ja kauniita naisia!

– Niin totta!

– Hyvin sanottu!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Viivi Altonen kruunattiin Miss Suomeksi: ”Tuhansia viestejä tutuilta ja tuntemattomilta” – katso upeat alusvaatekuvat!

Seiska: Helmi Loukasmäki palasi Dannyn luokse – ”Tarkoituksena selvittää, millaisia avuja Helmissä piilee”

MTV: Maisa Torppa otti silikonirinnat missikisan omistajan painostamana – ”Tekis mieli vetää päin pläsiä”