Diili-voittaja, yrittäjä ja malli Sointu Borg joutui maanantaina kiirelliseen leikkaukseen, jossa operoitiin hänen alkuvuodesta katkennutta sääriluutaan. Leikkauksen vuoksi Borgin pääsiäisuunnitelmat muuttuivat radikaalisti.

Alunperin Borgin oli tarkoitus viettää pääsiäistä yhdessä ystäviensä kanssa. Hän kertoi aiemmin omalla Instagram-tilillään, että oli odottanut pääsevänsä pitkän työrupeaman jälkeen vihdoin lomailemaan kunnolla.

Toisin kuitenkin kävi ja nyt Borg makaakin kotonaan lääkehuuruissa.

Borg on päivittänyt kuulumisiaan Instagramiin julkaisemansa kuvan yhteyteen. Hän poseeraa muhkean kukkakimpun takana, jonka on saanut tällä viikolla työkollegoiltaan.

– Hyvää pääsiäistä! Leikkauksesta toipuminen on super tylsää hommaa, mutta pahimmat kivut on selätetty. Oon päivistä täysin sekasin, nukkunu välillä 17 tuntia putkeen. Muutaman itkuturhautumiskohtauksen jälkeen oon tän tilanteen kanssa ihan sujut, Borg kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Alkuperänen suunnitelma ei ollu maata himassa, mutta se on no can do ja lomailen joskus toisten. Nauttikaa hyvistä keleistä ja vapaista!

Julkaisussaan Borg ylistää räppäripuolisoaan Tomi Solosta, joka on pitänyt hänestä hyvää huolta leikkauksen jälkeen.

– Onneks mulla on täällä Tomi, joka maailman paras hoitaja. On tehny ruuat, kantanu mua suihkuun ja säännöstelly lääkkeet. Rakastan sua äärettömästi, Tomi, Borg hehkuttaa.

Lue myös:

Leikkauksesta toipuva Sointu Borg avautuu voinnistaan – tarvitsi apua suihkussa käymiseen: ”Seistessä alkaa maailma pyöriä”

Sointu Borg joutui jälleen leikkaukseen – muisteli vuosien takaista sairaalareissuaan: ”Ahdistelin mieshoitajaa ja hoitajat lauloivat kanssani”