Nainen koki kauhunhetkiä, kun puuma lähestyi kesken metsälenkin. Hädän hetkellä hän keksi kuitenkin keinon pedon karkottamiseksi.

Dee Gallant oli kävelyttämässä koiraansa Kanadassa, Brittiläisen Kolumbian alueella, kun hän huomasi puuman varsin lähellä. Gallant huusi häntä kohti kävelevälle puumalle, mutta se pysäytti pedon vain hetkeksi ja katti jatkoi hidasta kulkuaan naista kohti.

Apu löytyi taskusta, sillä Gallantilla oli musiikkia tallennettuna puhelimessaan ja hän valitsi Metallican kappaleen ”Don’t Tread On Me”, eli suomalaisittain soveltaen ”älä astu päälleni”.

– Ajattelin, että se on meluisin biisi, joka puhelimestani löytyy ja se saattaisi pelästyttää puuman. Kun ensimmäiset sävelet kajahtivat ilmoille, juoksi puuma pensaikkoon, kertoo Gallant.

Gallant ja hänen husky-koiransa pääsivät turvallisesti takaisin kotiin ja nainen kokee olevansa palveluksen velkaa Metallicalle.

– Haluaisin olla heihin yhteydessä jonakin päivänä ja kertoa James Hetfieldille, että hän pelasti henkeni, päättää Gallant.

Lähde: 98rock

Kuva: YouTube